Evenimente — January 7, 2020 at 4:20 pm

MSI Creator 17, primul laptop cu ecran Mini LED!

by

1MSI continuă să răspundă nevoilor creatorilor de conținut, iar astăzi lansează la CES un laptop fără precedent, pentru creație: Creator 17.

Creator 17 este primul laptop din lume cu o tehnologie revoluționară: panoul cu tehnologie Mini LED, care poate oferi o precizie extraordinară a culorilor și o excelentă calitate a imaginii, lucruri foarte apreciate de către utilizatorii creativi.

Tehnologia Mini LED evolutivă cu un potențial de piață de 1 miliard de dolari
Mini LED este o tehnologie inovatoare, ce are potențialul de a fi utilizată pe toate afișajele electronice. Are o structură mai simplă, cu performanțe mai bune, combinând toate punctele forte ale altor tehnologii de afișare.

Până acum, Mini LED a fost folosită doar la unele televizoare, însă producătorii de afișaje de talie mondială și-au mutat atenția către Mini LED, iar valoarea sa estimată pe piață a atins uluitoarea cifră de 1 miliard de dolari și este de așteptat să fie adoptată de o varietate de industrii pe parcursul următorilor ani, de la laptopuri la smartphone-uri.

Pentru creatorii care doresc o calitate remarcabilă a imaginii, cu performanțe HDR 4K și luminozitate fără precedent pe laptop-uri, Mini LED este alegerea logică pentru următorul lor laptop. Având în vedere cererea din partea profesioniștilor și tendințele viitoare, MSI a preluat din nou un rol principal în industria laptopurilor, alegând Mini LED ca afișaj pentru creatorii de conținut.

Ecranul de 17 inci al noului Creator 17 are o luminozitate maximă de 1.000 nits și iluminare Mini LED. Această tehnologie permite 240 de zone de control local al luminozității, oferind imagini vibrante cu nuanțe luminoase de alb, negru mai profund și imagini mai detaliate și mai clare.

Ecranul Mini LED al Creator 17: câștigător al standardului HDR
HDR vine de la High Dynamic Range și îmbunătățește semnificativ doi factori importanți – raportul de contrast și precizia culorii. Ecranul Mini LED al noului Creator 17 este, până acum, singurul display de laptop care poate atinge standardul HDR 1000 și o iluminare de 1000 nits. Acesta este de cel puțin două ori mai luminos decât omologii săi, ecrane LED sau OLED obișnuite.

Motivul pentru care HDR arată mult mai bine este faptul că oferă imagini cu luminozitate extrem de ridicată, un nivel mai mare de contrast între zonele luminoase și cele întunecate de pe ecran, utilizând în același timp mai multe culori pentru a crea o imagine mult mai realistă. De exemplu, puteți reproduce o imagine HDR doar dacă aceasta a fost realizată pe un display HDR, în caz contrar, creația dvs. ar putea suferi distorsiuni de culoare dacă ecranul nu are capacitatea de a atinge nivelul necesar de luminozitate.

Noul Creator 17 reproduce culorile naturale, oferind cea mai realistă experiență din lume
Cu standard HDR 1000, afișajul noului Creator 17 poate reproduce culoarea reală a obiectelor așa cum este în viața reală. Creator 17 oferă, de asemenea, o rezoluție înaltă 4K pentru experiențe de vizualizare mai realiste și un gamut larg de culoare de 100% DCI-P3 pentru a oferi o precizie a culorilor cât mai aproape de realitate. O caracteristică suplimentară, importantă pentru creatori, este faptul că noul laptop acceptă atât spațiul de culoare DCI-P3, cât și Display P3, oferind utilizatorilor flexibilitate maximă pentru o varietate de scenarii.

Next-gen LED: Sursele mai mici de lumină duc la îmbunătățiri mari ale afișajului
Următorul salt evolutiv în tehnologia afișajului va fi reprezentat de avansul de la afișajul actual cu retro-iluminare la un model cu auto-iluminare și cu o structură mult mai simplă. După cum sugerează și numele, în termeni simpli, iluminarea Mini LED este mai subțire, miniaturizată și structurată, ceea ce duce la uniformizarea emisiilor de lumină într-un grad mai mare decât la predecesorii săi.

Afișajul Mini LED al noului MSI Creator 17 are avantajele eficienței energetice și în plus, este mult mai subțire decât panourile anterioare.

Pentru o calitate îmbunătățită a imaginii, în special pentru a aprecia tehnologia HDR, aveți nevoie de control local al luminozității. Creator 17 oferă puterea a peste 240 de zone de luminozitate locală completă și posibilitatea de iluminare a unei anumite zone dintr-o imagine; în mod ideal, acesta este capabil să scadă iluminarea fiecărui pixel suficient pentru a crea un raport de contrast impresionant, care poate fi ajustat automat chiar și atunci când se afișează imagini în mișcare.

Inovațiile modelului MSI Creator 17 își fac debutul la CES
În afară de display-ul extraordinar Mini LED, noul laptop MSI Creator 17 este subțire și puternic, oferind putere de procesare CPU și GPU de ultimă generație, porturi complete pentru laptop, inclusiv primul port Type-C care acceptă reproducerea de imagini 8K pe un afișaj extern. Creator 17 este, de asemenea, echipat cu cel mai rapid cititor de carduri din lume UHS-III ce atinge o viteză de până la 624 MB pe secundă. În plus, portul Thunderbolt poate asigura până la 27W (9V/3A) pentru încărcarea rapidă a dispozitivelor mobile. Toate aceste caracteristici vor oferi o experiență de lucru plăcută pentru creatorii profesioniști.

Inovațiile de ultimă generație ale Creator 17 își vor face debutul în cadrul CES din acest an, iar MSI își dorește să demonstreze capacitatea de a fi întotdeauna cu un pas înaintea industriei.