Foto-Video-Audio — January 8, 2020 at 1:35 pm

Două camere video portabile profesionale 4K

by

Panasonic CX10_X2000Panasonic anunță lansarea a două dintre cele mai mici și mai ușoare camere video portabile 4K 60p. Dispunând de o structură compactă și oferind mobilitatea și portabilitatea de teren solicitată de profesioniști, acestea permit realizarea de filmări la calitate ridicată 4K la 60p.

Atingând o performanță optică de înaltă calitate cu ajutorul unui obiectiv superangular de 25mm și un zoom inteligent (i.ZOOM) de 32x (la filmare 4K), auto-focalizarea cu precizie ridicată oferită exclusiv de Panasonic asigură viteză sporită, focalizare exactă, atât pentru filmările 4K, cât și pentru cele Full-HD.

Noile modele sunt, de asemenea, dotate cu funcții profesionale, cum ar fi cele două inele manuale, un filtru ND, o iluminare video integrată cu LED*3, precum și înregistrare audio lineară PCM la rezoluție ridicată de 24 de biți.

Pentru video, noile modele acceptă înregistrare internă 4:2:2 de 10 biți, împreună cu noul și ultra-eficientul codec HEVC. De asemenea, se poate selecta varianta dorită dintre diferitele formate de înregistrare disponibile. Iar Wi-Fi-ul integrat acceptă streaming HD în direct folosind doar camera video portabilă.