NEWS — January 17, 2020 at 4:40 pm

Eurosport 4K în grila abonaților UPC din mai multe orașe

by

ES4KVodafone Romania este, din 2020, sponsorul transmisiunilor turneelor de tenis – Grand Slam și circuitul ATP – difuzate de canalele Eurosport. Începând cu Australian Open (20 ianuarie – 2 februarie 2020), clienții Vodafone și UPC vor putea viziona toate meciurile de tenis din competițiile menționate anterior pe canalele Eurosport 1 și 2, disponibile în grilele Vodafone TV și UPC.

Mai mult decat atât, din 15 ianuarie, toate canalele din portofoliul Discovery disponibile în rețeaua UPC (Discovery Channel, TLC, Eurosport 1, Eurosport 2, Animal Planet, Discovery Showcase, Discovery Science, DTX, Investigation Discovery) vor fi incluse și în grila Vodafone TV.

În plus, din 17 ianuarie, în grila digitală UPC se va lansa, în premieră în Romania, canalul Eurosport 4K, care oferă utilizatorilor o experiență superioara de vizionare, datorită rezoluției Ultra HD.  Astfel, începand de astăzi, canalul este disponibil și pentru abonații UPC din orașele Brăila, Constanța, Cluj-Napoca, Iași, Timișoara și Tulcea, în plus față de abonații din București.

Pe parcursul anului, Eurosport 4K va fi inclus treptat în grilele digitale ale abonaților UPC din restul țării care au televizoare compatibile 4K și carduri digitale UPC (CI+). Eurosport 4K este disponibil gratuit tuturor abonaților cu pachete digitale pâna la sfârșitul lunii martie.