Hardware — January 27, 2020 at 11:07 am

Fujitsu lansează 9 noi modele de PC-uri Enterprise, inclusiv tablete educaționale

by

Fujitsu anunță lansarea Fujitsu Tablet ARROWS Tab Q5010 / CE, o tabletă Windows axată pe educație și tableta ARROWS Q5010 / CB, o tabletă Windows pentru întreprinderi, precum și un număr de PC-uri și stații de lucru cu cele mai recente procesoare și cea mai recentă versiune de sistem de operare. Vânzările noilor modele vor fi lansate în Japonia începând cu 22 ianuarie.

fujitsuPe măsură ce IT&C-ul devine predominant în setările academice, Fujitsu va oferi o nouă tabletă rezistentă la apă de 10,1 inci, ARROWS Tab Q5010 / CE, cu o gamă completă de utilizare școlară „360degrees”. Fujitsu a îmbunătățit ușurința de utilizare a tabletei, deoarece a reexaminat designul convențional din toate direcțiile de 360 de grade. Forma rotundă a tabletei ușurează utilizarea pentru elevii cu mâini mici și oferă textură antiderapantă în lateral și în spate pentru a preveni căderea de pe birou.

Întrucât manualele vor fi revizuite în conformitate cu noile orientări educaționale începând din aprilie 2020, Fujitsu a adăugat o aplicație de gestionare a codurilor QR Code Manager care citește coduri QR din manuale și permite utilizatorilor să folosească materiale audiovizuale. Această aplicație poate fi activată cu un buton de comandă rapidă aflat în partea superioară a tabletei, iar studenții se pot deplasa fără probleme către conținutul materialului accesat.

Noile modele, inclusiv 4 notebook-uri LIFEBOOK din 2 serii de produse, 2 PC-uri desktop ESPRIMO din 2 serii de produse și stația de lucru CELSIUS J580, sunt livrate cu cea mai recentă versiune de sistem de operare, Windows 10 versiunea noiembrie 2019.