Internet/Telecom — February 15, 2020 at 5:01 pm

ATCC furnizează internet ultra-rapid clienţilor rezidenţiali din bazele militare americane în străinătate

by

atelesis_2color_10stripe-300x29Allied Telesis Capital Corporation (ATCC) a anunţat recent prima implementare de servicii de Internet ultra-rapid clienţilor din bazele militare americane aflate în străinătate. ATCC furnizează de câţiva ani servicii de voce, video şi date bazelor militare americane din Pacific.

Acum este pentru prima dată când clienţii rezidenţiali de la bazele Yokota Air Base, Misawa Air Base, Camp Zama Army Post şi Kadena Airbase se pot bucura de servicii Internet cu viteze de 2.5 Gbps, 5.0 Gbps şi 10 Gbps. *

“Prin implementarea acestui serviciu, ATCC continuă să-şi demonstreze leadershipul în furnizarea de servicii avansate către clienţii noştri”, spune Keith Southard, Chief Operating Officer. “ATCC este una din puţinele firme din lume care pot furniza servicii Internet cu viteze mai mari de 1 Gigabit pe secundă, iar acest serviciu constituie o premieră pentru bazele militare americane din străinătate. Este un serviciu revoluţionar pentru clienţi, care ridică în mod dramatic ştacheta pentru furnizorii de servicii.”

ATCC a început să furnizeze servicii în 2006, prin prima furnizare de programe TV americane live şi prin implementarea de servicii VoIP avansate în bazele militare americane din Japonia. În 2012, ATCC a fost prima companie care a furnizat servicii Fiber-to-the-Home Gigabit Internet pentru militari.