Foto-Video-Audio — February 19, 2020 at 4:38 pm

Noutăți Panasonic la categoriile televizoare și audio

by
Panasonic HZ1500E
Panasonic HZ1500E

Panasonic a prezentat în cadrul unui eveniment care a avut loc la Pinewood Studios, Londra, mai multe produse de interes pentru consumatori.

Trei noi serii de televizoare OLED și trei noi serii de televizoare LCD 4K  pentru 2020 au fost prezentate. Noile modele de televizoare OLED – seriile HZ2000, HZ1500, și HZ1000 – vor fi toate compatibile cu Dolby Vision IQ și Filmmaker Mode datorită senzorului inteligent de la Panasonic, pentru a oferi experiența imaginii cinematografice HDR la nivel de Hollywood atât în camere de zi întunecoase cât și cele puternic luminate.

Cele trei noi serii de televizoare LCD 4K: HX940, HX900, și HX800, continuă susținerea de pionierat oferită de Panasonic pentru Dolby Vision și HDR10+ — ale căror avantaje sunt vizibile la televizoarele LCD din gama de bază, unde formatele HDR pentru metadate dinamice permit televizoarelor mai puțin luminoase să evite maparea inutilă a tonurilor în scenele care se încadrează în luminozitatea nativă a panoului. Toate televizoarele OLED și LCD 4K anunțate astăzi vor fi compatibile implicit cu Dolby Atmos.

Panasonic HTB400_1Soundbar pentru o experiență cinematografică extraordinară la domiciliu

Panasonic  anunță lansarea ultimelor două sisteme audio home theater, sub formă de soundbar:
• SC-HTB600 – Soundbar cu subwoofer wireless
• SC-HTB400 – Soundbar cu subwoofer integrat
• HTB600 și HTB400 redau un sunet superb, au un design minimalist și caracteristici inteligente pentru a vă bucura din plin de televizorul dumneavoastră.

 

Panasonic TMAX5_2Sunet de calitate pentru petreceri fără limite, oriunde!

Cu TMAX5. Panasonic anunță un nou model în gama de difuzoare pentru petreceri TMAX: SC-TMAX5 – cel mai compact model din gamă, care știe să petreacă la maximum – în ciuda proporțiilor reduse. Cu sunetul puternic și efectele de lumină încorporate în forma compactă a TMAX5, petrecerea poate să înceapă în orice moment. Conceput atât pentru utilizarea la interior cât și în aer liber, TMAX5 are multe caracteristici încântătoare.