COMUNICATE — February 19, 2020 at 5:02 pm

GEFCO România și DP World Constanța sărbătoresc 10 ani de colaborare

by

GEFCO 1GEFCO România, filială a GEFCO Group, furnizor global de servicii pentru lanțuri de aprovizionare industrială și liderul european în logistica auto, sărbătorește zece ani de colaborare cu DP World Constanța, operator portuar global și lider-facilitator în comerțul mondial. Parteneriatul s-a consolidat de-a lungul anilor prin cultura organizațională puternică a ambelor companii, în baza unor valori și viziuni comune. Cu o prezență semnificativă atât la nivelul piețelor în plină dezvoltare, cât și la nivelul celor dezvoltate, DP World Constanța a dovedit expertiza sa, pe durata celor 10 ani de colaborare cu GEFCO România, și a demonstrat că este un partener de încredere.

Cu o activitate de 15 ani pe piața din România, DP World este o parte integrantă în cadrul lanțurilor de aprovizionare, operând multiple afaceri asociate – de la terminale marine și continentale, servicii maritime, logistică și servicii conexe, până la soluții comerciale. Împreună, GEFCO România și DP World oferă soluții de transport complet containerizate și de grupaj (FCL, respectiv LCL), precum și IPC – Industrial Projects Cargo.

“Suntem extrem de investiți în colaborarea cu GEFCO România și foarte devotați promisiunii noastre comune de a întruni nevoile clienților noștri. Suntem mândri să avem așa un partener de încredere alături de noi în această misiune, vedem un viitor strălucit”, a spus Cosmin Cârstea, Directorul General al DP World Constanța.

Acoperind soluții personalizate și transporturi speciale supradimensionate, volumul total transportat ajunge la 3000 de tone pe an. Operațiunile adiacente ale GEFCO România și DP World sunt echilibrate între importuri și exporturi, importurile fiind mai ales din țările asiatice, precum China și Coreea, iar exporturile direcționate către SUA, Chile și Coreea.

O poveste de succes cu acoperire internațională în diverse sectoare

Datorită puterii parteneriatului lor, GEFCO România și DP World Constanta pot răspunde la o gamă largă de nevoi și pot servi clienți din numeroase domenii de activitate. Companiile care se bazează pe soluțiile logistice furnizate, prin colaborarea dintre cei doi operatori, provin din industrii precum petrol și gaze, auto, construcții/producție industrială, inclusiv producători de sticlă, care necesită un tip special de încărcătură.

“Colaborarea cu DP World Constanța ne-a adus o creștere semnificativă a eficienței noastre și la nivelul economiei de costuri. Alți operatori portuari au o schemă complexă de prețuri, taxe dinamice și necesită o documentație specială. Politicile DP World Constanța sunt foarte flexibile și ușor de gestionat. Ne ajută să furnizăm soluții mai bune unei clientele diverse, printr-o metodă de lucru profesională și solidă”, a menționat Jérôme Chevrolet, Directorul Regional pentru Țările din Balcani și Directorul General al filialelor din România și Bulgaria.

Perspective împărțite ca interese comune

Cultura Infinite Proximity™ a GEFCO România include zece principii de bază, care stau la baza tuturor deciziilor și acțiunilor, rezumând o abordare extrem de orientată către client. Perspectiva comună a DP World, dovedită de angajamentul centrat pe client, realizată în mod consecvent, aduce cele două companii chiar mai aproape, consolidându-le parteneriatul.