NEWS — February 27, 2020 at 7:25 am

Mastercard își extinde divizia de consultanță

by

MasterCard_Logo.svgMastercard Europe SA planifică să extindă semnificativ filiala românească a companiei globale de consultanță Mastercard Advisors, astfel încât să o transforme în hub regional în următorii doi ani. Compania își propune să ofere oportunitatea tinerilor absolvenți români de a lucra în proiecte de consultanță din sfera plăților electronice, care să deservească nu doar piața locală, ci toată Europa.

În cadrul Mastercard Advisors, tinerii absolvenți români au ocazia să lucreze în proiecte internaționale și să interacționeze cu colegi și parteneri din culturi diferite, care pot fi atât comercianți, bănci și FinTech-uri, dar și reprezentanți ai instituțiilor publice.

În acest sens, Mastercard pregătește parteneriate cu principalele universități din țară și deschide porțile tuturor absolvenților sau studenților care își doresc o astfel de carieră. Decizia vine ca efect al rezultatelor de business foarte bune pe care Mastercard le-a înregistrat în România, dezvoltarea activităților de aici reprezentând deja o prioritate strategică pentru Mastercard Europe SA.