Data Center / Storage — March 30, 2020 at 6:20 pm

Synology susţine efortul companiilor de a organiza lucrul de acasă pentru agajaţii lor

by

RemoteInteresul pentru munca de la distanță a crescut rapid în ultima perioadă din cauza amenințării epidemiologice la nivel mondial. În momentul de faţă, companiile se confruntă cu probleme de stocare a informaţiei şi cum să asigure un număr tot mai mare de resurse. Prezenţa unui dispozitiv NAS poate simplifica munca și rezolva problemele de mai sus. Acesta este ușor de utilizat, economic și, în plus, vă poate ajuta să organizați lucrul la distanță în companie. 

Datorită soluțiilor Synology, munca de acasă poate arăta foarte confortabil. Soluţia VPN Plus transformă routerul Synology într-un server VPN avansat și oferă o configurație ușoară, acces securizat și conexiune stabilă. Pentru persoanele care lucrează de la distanță, puteți configura cu ușurință un birou virtual care se va adapta la programul și stilul lor de lucru flexibil.

Prin actualizarea de la un server de fișiere la un cloud privat se poate îmbunătăţi major eficienţa lucrului la distanță. Synology permite acum tuturor utilizatorilor, atât celor de acasă cât şi birourilor, să găzduiască propriul lor cloud, asigurând 100% proprietatea datelor și nici o taxă de abonament, totul datorită Synology Drive.

Mai multe informații pot fi găsite AICI!

Suntem aici să ajutăm!

Multe companii se confruntă cu necesitatea de a oferi angajaților oportunități de muncă la distanță. Din cauza necesității de a rămâne acasă, pentru a preveni răspândirea virusului, Synology a decis să sprijine companiile și angajații lor. De aceea, aceasta oferă gratuit pentru 60 de zile, 9 licenţe Client to site VPN, oricărei companii înregistrate ca si client Synology!

synology

Mai multe informaţii suplimentare puteţi afla accesând link-ul de AICI!

Pentru a beneficia de aceste licenţe, trebuie să aveţi o forma juridică, să existe în dotarea companiei un router Synology si sa fiţi înregistrat ca şi client Synology. Dacă sunt îndeplinite aceste condiţii, tot ce trebuie făcut este să scrieţi pe adresa balkans_sales@synology.com, folosind adresa de email a companiei pentru a trimite detaliile acesteia (nume companie, CUI, administrator).

Pentru instrucţiuni detaliate despre cum să configurezi un birou de casă pentru compania dvs., utilizând Synology VPN Plus, vă recomandăm să urmăriţi filmuleţul de mai jos.