Data Center / Storage — March 31, 2020 at 12:13 pm

Backup-ul și recuperarea datelor intră într-o nouă eră

by

Jigsaw Puzzle With Data Backup Concept

Modernizarea protecției datelor este printre primele cinci priorități IT cele mai critice pentru 73% din organizații, conform Documentului ESG Research Insight „Tendințe în protecția datelor moderne”. Totuși, pe cât de simplu sună, mediile IT sunt mai dinamice ca niciodată, iar nevoile lor nu mai sunt doar tradiționale. În acest nou context, este nevoie de transformarea protecției datelor dintr-o poliță de asigurare într-o soluție centrată pe afaceri, care să permită transformarea bazată pe date, iar soluțiile să fie potrivite și moderne.

Pe măsură ce cantitatea de date pe care se bazează organizația crește, veți avea nevoie de protecția datelor fără impact asupra performanței, cu soluții ce necesită doar un consum minim de stocare. Mai mult, în contextul unei adopții în creștere a mediilor hibrid multicloud, există acum mai multe ținte de stocare care trebuie protejate într-o infrastructură IT din ce în ce mai diversă și complexă.

Complexitatea este, de asemenea, rezultatul inerent al mediilor hibrid multicloud, dar trebuie deținut controlul asupra datelor oriunde sunt acestea, iar o soluție unică care se extinde pe întreaga infrastructură IT unifică protecția sarcinilor de muncă.

În plus, pe măsură ce suprafața de atac crește, cu atât devine mai imperativă necesitatea unei protecții moderne a datelor. Fiecare organizație are o șansă de 25% de a experimenta o încălcare cibernetică în următorii doi ani, conform „Costului unui studiu privind încălcarea datelor”, publicat de Institutul Ponemon în septembrie 2018.

Acesta este motivul pentru care trebuie să reduceți riscul pentru toate sarcinile de lucru, indiferent dacă aceste sarcini există la fața locului sau în cloud, printr-o platformă unificată care simplifică managementul și consolidează rezistența.

Utilizarea unei soluții de recuperare și backup a datelor unificate, moderne, în toate mediile, poate avea numeroase avantaje pentru afaceri, cum ar fi timpul de funcționare maximizat al afacerii, ușurința de utilizare atunci când se ocupă de creșterea exponențială a datelor și de noi sarcini, recuperare rapidă în caz de atac cibernetic, analize îmbunătățite și dezvoltare constantă în funcție de situație.

Tags