IT support, Networking — April 9, 2020 at 5:05 pm

Breakfast@ATI

by

white-smartphone-near-black-keyboard-3821159Respectând noua paradigmă de lucru impusă de pandemia Covid 19 la nivel global, Allied Telesis, unul din cei mai importanţi jucători mondiali de pe piaţa soluţiilor inteligente de networking, anunţă lansarea unui program extins de întâlniri online cu doritorii de informaţii despre activitatea firmei în cadrul unei serii de webinarii grupate generic sub numele Breakfast@ATI.

Toate întâlnirile online vor avea loc la ora 10 a.m., ora României, şi pot fi accesate de pe computer, tabletă sau smartphone la adresa  https://global.gotomeeting.com/join/895931725.

Conform programului, întâlnirile următoare, fiecare dintre ele axată pe o temă anume, vor avea loc la datele de mai jos:

16.04.2020 – SME Kit Solution – Prezintă o soluţie de infrastructură ce poate fi utilizată în cazul clienţilor mici şi mijlocii pentru asigurarea conectării la Internet a biroului, precum şi a accesului securizat utilizatorilor de la distanţă (teleworking), cum este cazul lucrului de acasă. Vor fi discutate mai multe variante cu funcţionalităţi şi cost diferite pentru adresarea unei baze largi de clienţi.

23.04.2020 – WiFi4EU Solution – Prezintă o soluţie de infrastructură WiFi conformă cu cerinţele programului WiFi4EU (www.wifi4eu.eu)

28.04.2020 – Internet Secure Access Solution – Prezintă o soluţie de securizare eficientă a mediului de lucru din birourile companiilor medii, prin instalarea unor capabilităţi de securitate de nivel “enterprise”. Soluţia poate fi instalată şi predată către utilizatorul final sau se poate livra către clientul final sub formă de “managed service”, gestionând incidentele de securitate ale acestuia.

30.04.2020 – SDN (Software Defined Networks) Tech – Prezintă detaliile tehnice ale conceptului de SDN şi cum este acesta utilizat pentru integrarea echipamentelor de reţea direct de către aplicaţiile care le utilizează.

5.05.2020 – Seamless Wireless Solution – Prezintă o soluţie de acoperire wireless completă pentru spaţiile ce au nevoie de conectivitate permanentă atât pentru clienţi wireless evoluaţi (telefon, laptop etc.), cât şi pentru clienţi simpli (cititoare de coduri, tag-uri etc.) din verticalele healthcare, educaţie, logistică, activităţi industriale şi para-industriale.

7.05.2020 – Hybrid Wireless Tech – Prezintă detaliile tehnice ale inovaţiilor Allied Telesis din domeniul wireless şi cum pot fi ele utilizate pentru o acoperire wireless completă şi eficientă.

Alte teme de interes vor fi programate în cursul lunii mai a.c. şi vor fi anunţate în timp util.