COMUNICATE, Evenimente — April 9, 2020 at 10:52 am

Premiile Infosec Industry merg la Allied Telesis Self-Defending Network

by

image2image1Soluția Allied Telesis Self-Defending Network a câștigat alte două premii Infosec Industry. Aceste vin după ce luna trecută, a avut un dublu succes la conferința RSA 2020, câștigând două categorii de produse. Aceste premii prestigioase la nivel mondial recunosc furnizorii de cybersecurity și IT cu produse, soluții și servicii avansate, de ultimă generație.

Pe măsură ce amenințările cibernetice evoluează și se înmulțesc, devine tot mai complicat pentru personalul IT să-și protejeze rețelele. Cele mai importante preocupări sunt amenințările interne și atacurile care vizează marginile rețelei, unde un firewall convențional este ineficient. Allied Telesis Self-Defending Network este o soluție automată de răspuns la amenințări care oprește instantaneu atacurile înainte de a provoca daune. Compatibil cu firewall-uri consacrate în industrie și care nu necesită niciun software de agent pe dispozitivele finale, este ușor de instalat și începe protejarea rețelelor imediat.

„Suntem încântați de faptul că Self-Defending Network este recunoscută de către Ghidul Produselor de Securitate Informațională”, a declarat Graham Walker, VP Marketing. „În spatele acestui succes rămâne orientarea noastră către client. Credem că recunoașterea de la Info Security Products Guide și Cybersecurity Excellence Awards validează în continuare angajamentul nostru față de clienții noștri și nevoile lor de securitate. ”

Self-Defending Network funcționează cu firewall-ul existent al unui client pentru a automatiza răspunsurile la atacurile cibernetice. Folosind OpenFlow sau Alied Telesis Autonom Management Framework, acesta controlează rețeaua pentru a restricționa accesul la dispozitivele suspecte fără a fi necesară intervenția manuală. Acțiunile defensive sunt imediate, astfel încât afacerea poate continua neafectată, fără a necesita resurse IT suplimentare.