Aboneaza-te la Club IT&CNews FeedAboneaza-te la Club IT&Ccomentarii

Disponibilitatea Windows Azure Infrastructure Services si preturi mai mici pentru masini virtuale si servicii Cloud

April 22, 2013 de Club It&C  
Scris in Servicii

In aceasta saptamana Microsoft a anuntat disponibilitatea generala a Windows Azure Infrastructure Services: Windows Azure Virtual Machines si Windows Azure Virtual Network. Aceste noi servicii permit mutarea in Cloud fara modificari a aplicatiilor existente.

Anuntul este important si reflecta un pas important in strategia de Cloud a Microsoft, influentata direct de discutii purtate cu clientii si partenerii companiei. Cu siguranta, Cloud-ul constituie pentru clientii Microsoft un factor de inovatie si o extensie a infrastructurii gestionate de catre departamentele IT, nu doar o modalitate eficienta din punctul de vedere al costurilor pentru gazduirea infrastructurii si aplicatiilor. Cu noile servicii Windows Azure anuntate, Microsoft completeaza oferta tehnologica pentru a oferi platforma de aplicatii ca serviciu (PaaS), infrastructura ca serviciu (IaaS) si solutii pentru scenarii hibride.

Odata cu disponibilitatea generala a Windows Azure Virtual Machines si Windows Azure Virtual Network, preturile pentru masinile virtuale si pentru serviciile Cloud sunt reduse cu intre 21% si 33%.

Dezvoltatorii software si profesionistii IT pot incerca gratuit Windows Azure timp de trei luni.

Enter Google AdSense Code Here

Comentarii

Spune-ne parerea ta...