„Tucci în Italia” va debuta duminică pe 25 mai la ora 20:00 la National Geographic, urmată de către un episod săptămânal. Documentarul îl urmărește pe câștigătorul premiilor Emmy și Golden Globe, Stanley Tucci, în timp ce călătorește dincolo de destinațiile turistice cunoscute, pentru a descoperi tradițiile autentice din Toscana, Lombardia, Trentino-Alto Adige, Abruzzo și Lazio.
Produsă de SALT Productions, împreună cu BBC Studios’ Specialist Factual Productions, această serie din cinci episoade îl urmărește pe Tucci într-o explorare impresionantă și profund personală a peisajelor spectaculoase ale țării, a istoriei bogate și a conexiunilor complexe cu gastronomia care au modelat cultura distinctă a fiecărei regiuni și, desigur, pastele lor emblematice.
Serialul este o explorare bogată, plină de narațiune, care pătrunde adânc în inima tradițiilor culinare ale Italiei. În acest documentar, Tucci se întâlnește cu localnici, bucătari, alți pasionați de gastronomie, pescari, artizani și chiar cowboy pentru a descoperi comori ascunse și povești nespuse, rezultând într-o călătorie curatorială de-a lungul documentarului. Cu stilul narativ imersiv caracteristic National Geographic, seria oferă o perspectivă proaspătă asupra colțurilor atât îndrăgite, cât și nedescoperite ale Italiei, îmbinând cinematografia impresionantă cu umorul și farmecul caracteristic lui Stanley.