MEMBRI

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova în mediul B2B pe termen lung soluțiile și serviciile oferite de membrii săi, precum și activitatea curentă a acestora (evenimente, lansări, târguri și expoziții interne și internaționale).

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 4200 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (5000+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C;
  • 4 articole online dedicate soluțiilor/activitatii anuale;
  • Postare comunicate/news pe website Club IT&C;
  • Promovarea online a evenimentelor organizate de membrii;
  • Postare logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Cost anual: 500 euro+TVA

Vă invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

 

Membrii activi

 

APSActive Power Solutions este integrator de soluții IT și cel mai mare distribuitor B2B din industria telecom. Cu 19 ani de activitate continuă, APS are activitate la nivel național și un portofoliu de 15.000 de clienți, cei mai multi întreprinderi mici și mijlocii.

 

 

Logo AllevoAllevo este un IMM românesc, fondat in 1998, care creează soluții software pentru instituții financiare. Allevo ajută bănci, companii, IFN-uri și instituții de microfinanțare, și administrații publice să proceseze tranzacții financiare și să fie conforme cu standardele și reglementările în vigoare. Misiunea Allevo este să crească numărul de companii care au succes cu gestiune financiară mai bună.

 

BW_ASW 1200x1200 BAlfa Software este o companie de IT cu capital privat românesc, cu o vechime de peste 25 de ani pe piață. Compania este furnizor de soluții ERP simple și practice, aplicații intuitive, ușor de folosit, modulare și customizabile, care cresc randamentul business-ului prin digitalizare. Echipa de programatori dezvoltă sisteme ERP pentru 5 vericale majore de business: producție, servicii, utilități și retail.

 

atelesis_2color_10stripe-300x29Allied Telesis este furnizor global de soluţii de acces Ethernet/IP securizate şi lider în dezvoltarea sistemelor IP Triple Play pe infrastructură de cupru şi fibră optică.

logo_Altex_15x5cm_1la1_page-0001Altex este lider pe piața de retail din România, cu peste 125 de magazine deschise în țară. În aproape trei decenii de la ȋnființare, Altex s-a transformat dintr-un business local de import de televizoare, ȋn liderul pieței de produse electronice, electrocasnice, IT&C și multimedia din România. Compania și-a diversificat, de-a lungul timpului, și gama de servicii, nu doar de produse.

 

asseco_hungary_CMYKAsseco South Eastern Europe(Romania) este una dintre cele mai mari companii integratoare și furnizoare de sisteme, soluții și servicii IT din țară șidezvoltatoare de aplicații software dedicate domeniului bancar. Asseco South Eastern Europe din care face parte, este cunoscut de asemenea ca unul dintre cele mai mari grupuri de companii IT din zona de producție și implementare a propriilor soluții și servicii software în regiunea de sud-est a Europei (Serbia, Croaţia, România, Macedonia, Muntenegru, Slovenia, Bulgaria, Republica Moldova, Kosovo, Albania, Bosnia-Herțegovina) și Turcia.

 

axis_logoAxis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete.

 

BenQBenQ este o forță inovatoare majoră în domeniul dispozitivelor pentru stilul de viață digital, un pionier important în această eră a convergenței digitale.

 

BrinelBRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

BPR_logo_OKBucharest Promo Robots este distribuitor, integrator și frunizor de service pentru roboți umanoizi și roboți de servicii și oferă, de asemenea, servicii de prototipare, arhitectură și construcție atât a proiectelor hardware cât și software, personalizate pentru clienți. Compania oferă, de asemenea, consultanță în elaborarea politicilor publice în domeniul noilor tehnologii, audituri pentru introducerea de procese automatizate în instituții publice și private și sprijină companiile în integrarea roboților în fluxul de lucru.

logo DatacorDatacor este o companie 100% românească, cu 18 ani de experiență pe piața de soluții inovatoare de comunicații, securitate și electrice, operând în segmentele office, retail și industrial.

 

Logo DNSDatanet Systems, important integrator de soluții IT complexe, este partenerul Cisco cu cea mai mare cotă de piață și cea mai numeroasă echipă de specialiști certificați Cisco din România. Soluțiile IT furnizate de companie fac parte din următoarele arii funcționale: infrastructura critică de comunicații și de centre de date, sisteme de securitate informatică, arhitecturi Software Defined pentru datacenter, rețele de acces si de arie largă, sisteme securizate pentru munca de la distanță, automatizarea infrastructurilor de rețele IT și datacenter, sisteme integrate call center.
Datanet Systems face parte din grupul slovac Soitron, integrator de sisteme și furnizor de servicii de outsourcing IT cu o vastă experiență pe piața europeană, având o prezență locală în Slovacia, Republica Cehă, Polonia, Marea Britanie, România, Turcia și Bulgaria.

 

dedicatserver-logo-smallAstimp IT Solution SRL furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, acces internet, servicii de tip cloud PAAS , IAAS , servere virtuale ( VPS ) și dedicate (Bare Metal) prin echipamente și servere proprii colocate în două centre de date diferite din București și interconectate prin fibră optică pe un model full mesh.

 

DellTech_Logo_Stk_Blue_Gry_rgb

Dell Technologies este o familie de companii care ajută organizațiile și consumatorii individuali să-şi construiască viitorul digital și să transforme modul în care lucrează și trăiesc. Compania oferă clienților cel mai larg şi mai inovator portofoliu de servicii, care merge de la miezul reţelei, la periferia acesteia şi la cloud. Familia Dell Technologies include Dell, Dell EMC, Pivotal, RSA, Secureworks, Virtustream și VMware.

fujitsu_logoReprezentanța comercială Fujitsu în România a fost deschisă în 2003. Ea oferă o gamă completa de produse de infrastructură, soluții și servicii IT&C, care îndeplinesc cele mai exigente cerințe ale clienților noștri – incluzand servere, sisteme de stocare, desktop-uri și laptop-uri, stații grafice, thin clients, tablete, monitoare și periferice precum și serviciile conexe.
gts-logos_1200x1200GTS Telecom, deținut de către Deutsche Telekom AG, furnizează soluții naționale și internaționale de transport de date, voce, acces internet, servicii de tip cloud și colocare în centrele de date proprii din București. Compania deține certificări ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001 și ISO 27001. Compania administrează o rețea extinsă Ethernet și MPLS bazată pe o infrastructură solidă de fibră optică.

hp-new-logo-5295134637-seeklogo.comHP Inc. creează tehnologii pentru o viață mai bună pentru oricine, oriunde pe glob. Prin portofoliul de produse și servicii – PC-uri, imprimante, soluții de imprimare 3D – HP facilitează experiențe uimitoare.

KasperskyInformațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

 

kingston-vector-400x400Kingston este cel mai mare producător independent de produse de memorie digitală din lume. Kingston proiectează, produce și distribuie produse de memorie digitală pentru desktopuri, laptopuri, servere, imprimante și produse de memorie Flash pentru computere, camere digitale și dispozitive mobile.

 

Orange-logoOrange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente, indiferent dacã trãiesc în UK, Franţa, Elveţia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, SUA, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

 

 

 PRO SYSÎnființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.
logo ProvisionProvision Software Division este un distribuitor cu valoare adăugată ce oferă cele mai importante tehnologii, soluții și servicii profesionale aferente ariilor de securitate, networking și virtualizare. Valoarea adăugată business-ului de distribuție constă în susținerea proactivă acordată partenerilor și clienților finali printr-o infrastructură de asistență tehnică, furnizată de o echipă de experți certificați pe tehnologii.
logo rezolutie mareSOFT NET CONSULTING este prezentă pe piata de consultanță privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.
RGBSoftOne România este prezentă pe piața locală de peste 8 ani. Grupul SoftOne are peste 300 de angajați și o rețea formată din mai mult de 600 de parteneri, deservind peste 47.000 de clienți în patru țări (Grecia, Cipru, Bulgaria și România). Având o experiență îndelungată în dezvoltarea celor mai inovatoare tehnologii, SoftOne dezvoltă soluții Cloud și Enterprise Mobility de ultimă generație, asigurând transformarea digitală companiilor de talie mică, medie, cât şi organizaţiilor mari.
 

image001SolvIT Networks este o companie de software cu capital românesc, înființată în 2005. Membrii fondatori s-au bazat pe experiența lor bogată în cele mai noi tehnologii, pentru a crea o companie care să furnizeze soluții inovatoare, punând accent pe calitate și pe formarea unei echipe de profesioniști.

 

sonicwall_logoSonicWall luptă împotriva amenințărilor informatice de peste 28 de ani, protejând companiile mici și mijlocii, corporațiile și autoritățile guvernamentale și locale din întreaga lume. Susținute de activitatea de cercetare din cadrul SonicWall Capture Labs, soluțiile SonicWall de detectare și prevenire în timp real, câștigătoare a numeroase premii, asigură securitatea pentru mai mult de un milion de rețele informatice, inclusiv e-mailurile, aplicațiile și informațiile acestora, în peste 215 de țări și teritorii.

 

Stefanini logoCu oferte solide cum ar fi automatizarea, cloud-ul, Internet of Things (IoT) și User Experience (UX), Stefanini a primit recunoașteri, precum și mai multe premii în domeniul inovației. În prezent, multinaționala braziliană are un portofoliu extins, care combină soluții inovatoare de consultanță și marketing, mobilitate, campanii personalizate și inteligență artificială cu soluții tradiționale, cum ar fi Service Desk, Service Field și externalizare (BPO).

systemSystem Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi soluții software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România și în țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienți B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

TCLTCL Electronics este una dintre companiile de electronice de consum cu cea mai rapidă creștere din lume și se numără printre principalii jucători din industria TV pe plan global. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

 

vertivVertiv răspunde celor mai importante provocări în ceea ce privește centrele de date de astăzi, rețelele de comunicare și facilitățile comerciale și industriale cu un portofoliu de soluții pentru energie, răcire și infrastructură IT și servicii începând de la cloud la edge-ul rețelei. Cu sediul în Columbus, Ohio, SUA, Vertiv are în jur de 20.000 de angajați și își desfășoară activitatea în peste 130 de țări.

veeamVeeam®  este lider în soluțiile backup care furnizează Cloud Data Management™. Veeam oferă o platformă unică pentru modernizarea backup-ului, accelerarea cloudului hibrid și securizarea datelor.

indexVodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

 

 

logo-color-01Wizrom Software este unul dintre cei mai importanți dezvoltatori și integratori de soluții IT pentru afaceri din România. Compania dezvoltă și furnizează softuri de HR, salarizare, contabilitate și gestiune, automatizări în vânzări, producție și Business Intelligence (BI).

 

xiaomi-redizajn-loga-coverXiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. De asemenea, compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) din lume pentru utilizatorii săi. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume.