MEMBRI

Club IT&C este o organizaţie creată în scopul promovării intereselor industriei de tehnologia informatiei si comunicatiilor. Misiunea Club IT&C este de a promova în mediul B2B pe termen lung soluțiile și serviciile oferite de membrii săi, precum și activitatea curentă a acestora (evenimente, lansări, târguri și expoziții interne și internaționale).

membriInformaţiile publicate pe platforma Club IT&C(revistă, website,newsletter) sunt receptate de factori de decizie din peste 4200 de companii de top şi IMM-uri, de reprezentanţii autorităţilor centrale şi locale, de conducerea asociaţiilor profesionale şi de afaceri, ambasade etc. Prin distribuţia controlată a revistei, mesajul membrilor Club IT&C ajunge la publicul ţintă dorit și poate genera lead-urile necesare dezvoltării activității (5000+ persoane).

Vizibilitatea asigurată de prezenţa în revista Club IT&C este completată de prezenţa prin articole sau ştiri în portaluri partenere, monitorizarea presei şi de asocierea logo-ului companiei cu materialele promoţionale realizate de Club IT&C în cadrul evenimentelor organizate.

Cum să devii Membru Club IT&C

Companiile pot opta pentru statutul de membru care include:

  • Prezentarea companiei anual în revista Club IT&C și în pagina de Membri Club IT&C;
  • 1 articol intr-unul din cataloagele anuale;
  • Postare comunicate/news pe website Club IT&C;
  • Promovarea online a evenimentelor organizate de membrii;
  • Postare logo și link companie pe pagina membrilor anuale;
  • Un abonament anual la revista Club IT&C.

Cost anual: 500 euro+TVA

Vă invitam să vă număraţi printre Membrii Club IT&C, alături de brand-uri cunoscute ale industriei IT&C.

Mai multe detalii despre calitatea de Membru Club IT&C la adresa de email revista@clubitc.ro.

 

Membrii activi

atelesis_2color_10stripe-300x29

Cu un portofoliu de produse și tehnologii care oferă soluții IoT și SDN pentru întreprinderi, instituții guvernamentale, domeniul educației și infrastructurii critice, Allied Telesis este alegerea mai inteligentă.

axis_logo

Axis contribuie la dezvoltarea unei lumi mai inteligente și mai sigure, prin crearea de soluții inovative, care ajută la îmbunătățirea securității și oferă noi moduri de dezvoltare a afacerilor. Ca lider al industriei de echipamente video de reţea, Axis oferă produse și servicii de supraveghere și analiză video, control acces și sisteme audio complete.

Bento logo

Bento – Intellectually Curious este o companie antreprenorială românească, specializată în dezvoltarea de soluții software și furnizarea de servicii de infrastructură IT și Cloud. De-a lungul celor peste 17 ani de experiență, Bento a dezvoltat și implementat proiecte complexe cu aplicabilitate în industrii multiple pentru companii multinaționale din România, SUA și Elveția. Compania dispune de echipe complementare de management de proiect, analiză, prototipare, dezvoltare, testare, implementare, integrare și mentenanță care au capacitatea de a transforma idei, concepte și nevoi în soluții adaptate cerințelor fiecărui client în parte. Mizând pe experiența acumulată în optimizarea și digitizarea proceselor operaționale, compania a dezvoltat de-a lungul anilor propriile produse software, precum soluțiile Mobile Device Management, Field Service Management și Smart Metering, utilizate în special de companiile active în energie și utilități. De asemenea, Bento este un partener regional recunoscut pentru furnizori de renume, precum Microsoft, HPE și CISCO.

Brinel

BRINEL este unul din principalii integratori români de sisteme informatice. Soluțiile software, hardware și de comunicații precum și pachetele de servicii oferite asigură un portofoliu complet pus la dispoziția beneficiarilor. Competențele și experiențele echipei acoperă nevoile ridicate de profesionalism ale acestui domeniu.

CC-logo-colors-mono-vertical-2Codecool este una dintre cele mai mari școli de programare din regiunea CEE. Cu o creștere rapidă din 2014, este deja prezentă în 4 țări: Austria, Polonia, România și Ungaria, iar cei peste 2.000 de absolvenți ai cursului orientat pe practică au ocupat deja posturi de dezvoltatori la cei peste 300 parteneri corporate ai Codecool, din întreaga Europa. Principalul program de formare de la Codecool este cursul de Full-Stack Developer, iar în România, formarea se desfășoară în București sau online și vine la pachet cu garanția unui loc de muncă și cu opțiunea de plată ulterioară.
Codecool își pregătește cursanţii pentru cerințele companiilor care angajează profesioniști în domeniul tehnologiei. Pe lângă aptitudini tehnice la cerere, cum ar fi programarea în 4 până la 6 limbaje, cursanții dezvoltă și aptitudinile interpersonale necesare, cum ar fi comunicarea, gestionarea timpului, prezentarea etc.

crayonCrayon România face parte din grupul Crayon, cu sediul în Oslo, o companie cu peste 3300 de angajați în peste 40 de țări, listată la Bursa din Oslo. Printr-o echipă globală de experți, Crayon își consiliază clienții să construiască fundația tehnică și comercială pentru o transformare digitală de succes, sigură, bazată pe servicii cloud. În 2022, Crayon România a fost desemnat Microsoft Partner of the Year, în baza soluțiilor inovatoare dezvoltate și implementate. În cadrul Gartner 2020 & 2021 Magic Quadrant for Software Asset Management Managed Services, Crayon este recunoscut ca lider, ajutând clienții să-și optimizeze și să aducă un plus de inovație serviciilor IT.

BPR_logo_OK

Bucharest Promo Robots este distribuitor, integrator și frunizor de service pentru roboți umanoizi și roboți de servicii și oferă, de asemenea, servicii de prototipare, arhitectură și construcție atât a proiectelor hardware cât și software, personalizate pentru clienți. Compania oferă, de asemenea, consultanță în elaborarea politicilor publice în domeniul noilor tehnologii, audituri pentru introducerea de procese automatizate în instituții publice și private și sprijină companiile în integrarea roboților în fluxul de lucru.

hp-new-logo-5295134637-seeklogo.com

HP Inc. creează tehnologii pentru o viață mai bună pentru oricine, oriunde pe glob. Prin portofoliul de produse și servicii – PC-uri, imprimante, soluții de imprimare 3D – HP facilitează experiențe uimitoare.

 

 

 

Logo-TM-negru-RGBHypercubic a luat ființă în anul 2009 și aduce pe piața un pachet complet de servicii și soluții IT de calitate, fiind cea mai bună metodă pentru îmbunătățirea afacerii. Compania aduce laolaltă expertiza tehnică la cel mai înalt nivel, împreună cu înțelegerea afacerii și viziunea comercială.

Kaspersky

Informațiile vaste despre amenințările cibernetice și experiența în securitate IT deținute de Kaspersky Lab se materializează în mod constant în soluții de securitate și servicii de ultimă generație pentru a proteja companiile, infrastructura critică, autoritățile guvernamentale și utilizatorii individuali din toată lumea.

Logo Metaminds plus slogan_ALBASTRU

MetaMinds este activă pe zona de soluţii inovatoare pentru infrastructuri programabile, servicii de aplicaţie în medii de lucru cloud-native, protecţia interfeţelor API şi a serviciilor de interconectare şi de interoperabilitate, colaborare online securizată în regim de mobilitate, protecţia informaţiei şi a identităţii digitale.

Orange-logo

Orange este brandul sub care France Telecom furnizeazã servicii de comunicaţii mobile, Internet şi televiziune. Grupul France Telecom este unul dintre liderii mondiali în servicii de telecomunicaţii, cu peste 183 de milioane de clienti pe cinci continente, care trãiesc în UK, Franţa, Elveţia,  Belgia, Austria, Spania,  Olanda, România , Moldova, Polonia, Slovacia, Rusia, SUA, China, Coreea, Japonia,  India, Vietnam, Botswana, Camerun, Republica Dominicană, Egipt, Nigeria, Guineea Ecuatorială, Guineea Conakri, Guineea Bisau, Coasta de Fildeş, Uganda, Kenia, Republica Central Africană, Madagascar, Mali,  Insulele Mauritius, Caraibe, Noua Caledonie, Reunion, Senegal, Vanuatu, India, Vietnam, Iordania, Bahrein.

PRO SYS

Înființată în anul 1995 compania de hardware PRO SYS a devenit un nume de referință pe piața românească în promovarea soluțiilor hardware pentru afaceri, printr-un portofoliu bogat de soluții și clienți multumiți.

 

 

logo-safetech-stangaSafetech Innovations S.A. furnizează, din 2011, servicii și soluții de securitate cibernetică adaptate nevoilor fiecărei organizații. Portofoliul de servicii și soluții al companiei include: consultanta pentru guvernanta, managementul riscului și conformitate (GRC) în securitate, testare de securitate și managementul vulnerabilităților, soluții de securitate, servicii profesionale, servicii externalizate de securitate și aplicații software proprii pentru securitate cibernetică. Safetech Computer Emergency Response Team (STI CERT®) prestează din 2015 servicii de detecție, răspuns și remediere de amenințări cibernetice, cu acoperire 24/7/365. Analiștii din STI CERT dețin multiple certificări personale, obținute prin (ISC)², ISACA și EC-Council.
Safetech Innovations S.A. este listată la BVB (BVB: SAFE) și are puncte de prezență în UK și UAE.

schneider-electric-vector-logoSchneider Electric furnizează soluții digitale în domeniul energiei și al automatizării, în scopul asigurării eficienței și sustenabilității. Compania îmbină cele mai bune tehnologii de automatizări, software și servicii integrate pe zona energetică în timp real, pentru locuințe, clădiri, centre de date, infrastructură și în diferite industrii.

logo rezolutie mare

SOFT NET CONSULTING este prezentă pe piata de consultanță privind solutiile informatice de business din anul 1999. Anii de experiență se reflectă în peste 800 de implementări reușite pe diverse industrii, care au generat bune practici în managementul proiectelor software, analiza proceselor și fluxurilor informaționale de afaceri.

system

System Innovation Romania este un integrator care oferă clienților săi soluții software de business complete. Compania a început în 2008 să implementeze în România și în țările din regiune SAP Business One, soluție ERP dedicată întreprinderilor mijlocii. Expertiza acumulată în optimizarea proceselor de business a creat oportunitatea de a completa platforma ERP cu alte produse adiacente, atât extensii ale SAP Business One ( pachete de localizare pentru România, Bulgaria și Serbia, Banking Integration, Portal Clienți B2B), cât și soluții complementare: pachete de analize Business Intelligence bazate pe QlikView, soluții de automatizare RPA (Robotic Processing Automation) dezvoltate pe platforma UIPATH și soluții de automatizare RPA dezvoltate in-house.

solvit logo

SolvIT Networks este o companie de software cu capital românesc, înființată în 2005. Membrii fondatori s-au bazat pe experiența lor bogată în cele mai noi tehnologii, pentru a crea o companie care să furnizeze soluții inovatoare, punând accent pe calitate și pe formarea unei echipe de profesioniști.

Spotawheel - 2Spotawheel este o platformă tehnologizată end-to-end pentru cumpărarea de mașini second-hand, și una dintre primele 1000 de companii din Europa ca ritm de creștere, conform Financial Times. Spotawheel revoluționează piața de automobile rulate prin îmbunătățirea siguranței, a gradului de satisfacție al clienților și a experienței clientului. Fondată în 2016, Spotawheel s-a afirmat ca o companie inovatoare în domeniul mașinilor second-hand, cu peste 400 de angajați și operațiuni în Grecia, Polonia, Germania și România și planuri de extindere în continuare în Europa.

TCL

TCL Electronics este una dintre companiile de electronice de consum cu cea mai rapidă creștere din lume și se numără printre principalii jucători din industria TV pe plan global. Fondată în 1981, astăzi este prezentă în peste 160 de țări. TCL operează propriile sale centre de cercetare, producție și dezvoltare de produse electronice de larg consum, de la televizoare și dispozitive audio, la produse inteligente pentru casă.

vertivVertiv reunește servicii de hardware, software, analiză și alte servicii continue pentru a permite aplicațiilor vitale ale clienților săi să funcționeze în mod continuu, să aibă performanțe optime și să se dezvolte odată cu nevoile de afaceri ale acestora. Vertiv rezolvă cele mai importante provocări cu care se confruntă centrele de date, rețelele de comunicații și instalațiile comerciale și industriale de astăzi, cu un portofoliu de soluții și servicii de alimentare, răcire și infrastructură IT care se extinde de la cloud până la extremitatea rețelei.

index

Vodafone România este o divizie a Vodafone Group, unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii de telecomunicații și tehnologie din lume, cu o vastă experiență în comunicații, convergență și Internet of Things, precum și în promovarea serviciilor financiare mobile și transformarea digitală pe piețele emergente.

xiaomi-redizajn-loga-cover

Xiaomi este o companie de internet, telefoane inteligente și hardware inteligent, conectate printr-o platformă IoT. De asemenea, compania a creat cea mai mare platformă AIoT (AI+IoT) din lume pentru utilizatorii săi. Produsele Xiaomi sunt prezente în peste 100 de piețe din întreaga lume.