Bizpoint — February 2, 2016 at 8:45 pm

Allied Telesis anunţă înfiinţarea Allied Telesis Wireless™

by

ATelesis_red+blkLiderul în reţele IP îşi întăreşte portofoliul curent de soluţii wired şi wireless cu tehnologiile wireless avansate Extricom

Allied Telesis, furnizor global de soluţii securizate de comutare date IP/Ethernet şi lider în domeniul instalării de reţele IP Triple Play, a anunţat înfiinţarea Allied Telesis Wireless™, o divizie Allied Telesis Group.

extricomNoua entitate incorporează fosta echipă Extricom şi activele aferente: proprietatea intelectuală, tehnologiile avansate, portofoliul de produse şi baza de clienţi stabili. Allied Telesis Wireless a fost înfiinţată pentru a întări şi mai mult portofoliul existent de soluţii wired şi wireless al producătorului de echipamente de reţea. Acest portofoliu de produse Extricom este instalat cu succes de peste un deceniu în medii provocatoare, precum locaţiile publice mari, facilităţile de producţie din domeniile depozite mari/logistică/industrie, şcoli şi spitale de pe întreg cuprinsul Americii de Nord, Europei şi Asiei.

Tehnologia unicat Extricom Channel Blanket™ va întări soluţiile Allied Telesis de infrastructură wireless prin fiabilitate de tip wired, volume ridicate de trafic, mobilitate continuă, imunitate fără paralel la zgomote de fond, instalare şi mentenanţă mai uşoare decât cele oferite de alţi vendori. Întregind portofoliul Allied Telesis existent de controlere şi puncte de acces, Allied Telesis Unified Wireless Controller (UWC), respectiv TQ Series, linia de produse Extricom va furniza servicii de voce, date, video şi localizare de înaltă performanţă, cu roaming neîntrerupt, în cele mai provocatoare medii de mare densitate.

Seiichiro Sato, Allied Telesis director of Global Product Marketing, declara: “Înfiinţarea Allied Telesis Wireless şi lansarea liniei de produse Extricom vor permite Allied Telesis să ofere un portofoliu complet, fără rival, de soluţii LAN wireless şi wired clienţilor noştri. Această importantă dezvoltare a afacerii marchează angajamentul nostru continuu legat de extinderea portofoliului nostru de soluţii de acces, prin întărirea lui cu o ofertă puternică de acces wireless, astfel cimentându-se poziţia de frunte pe care Allied Telesis o deţine în sectorul infrastructurilor de reţea.”