Big Data&Analytics — February 2, 2016 at 8:35 pm

Nouă soluție Telekom de Internet Wi-Fi cu componente de data analytics pentru companii

by

managed-wi-fiTelekom Managed Wi-Fi este o soluţie B2B completă, bazată pe echipamente Cisco, eficientă atât în birouri, cât şi în spaţii publice mai vaste, precum hoteluri, restaurante, mall-uri, magazine sau alte zone de interes public.

Utilizatorii finali beneficiază de acces gratuit la Internet, iar companiile pot extrage date relevante pentru afacerile lor în funcție de traficul efectuat. De exemplu, proprietarul unui restaurant poate afla de câte ori i-a trecut pragul un client și îi poate face oferte de fidelizare. Proprietarii unui magazin pot identifica raioanele care prezintă mai puțin interes și pot reconsidera strategia de aranjare a rafturilor în funcție de informațiile obținute. Un hotel poate obține scoruri mai bune în funcție de calitatea serviciului wireless pe care îl oferă, iar stabilitatea acestui serviciu poate fi determinată de numărul de clienți conectați simultan, informație în funcție de care poate fi redimensionat numărul de access points.

Soluția oferă date și despre zonele cu traficul cel mai intens, în funcție de intervalele orare, putând fi adoptată și de administrațiile locale și amplasată în parcuri, ca parte a unor proiecte de tip smart city. Aceste informații pot fi prelucrate ulterior pentru reamenajarea spațiului respectiv sau pentru a gestiona mai eficient serviciile de securitate din zonă.

Telekom Managed Wi-Fi este disponibil începând cu 30 Euro/ lună, fără TVA, pentru fiecare dintre punctele de acces. Serviciului standard îi pot fi adăugate o pagină de acces adaptată la elementele de design ale clientului, funcții avansate de analytics, access points cu o capacitate mai mare sau adecvate zonelor cu intemperii, alte echipamente de rețea sau cablarea structurată aferentă, costurile variind în funcție de aceste opțiuni suplimentare.

Pentru detalii suplimentare vă rugăm vizitaţi: https://www.telekom.ro/business/solutii-cloud-cisco/