Business — February 4, 2016 at 11:24 am

Avira Antivirus Pro castiga premiul“Best Usability“ din partea AV-TEST

by

avira2015_avpro_en_1user_3dSolutia Avira Antivirus Pro a primit premiul “Best Usability” (cea mai usor de folosit solutie antivirus) din partea AV-TEST, in categoria aplicatiilor de securitate pentru utilizatori individuali.

Conform AV-TEST, Avira Antivirus Pro a avut cele mai bune rezultate la categoria Usability in toate cele sase teste derulate pe parcursul anului 2014. Laboratoarele AV-TEST evalueaza cat de sever afecteaza solutia de securitate instalata comportamentul si usurinta in utilizarea computerului, in particular acordand o deosebita atentie pentru alertele fals-pozitive (identificarea unor virusi sau vunerabilitati inexistente). In timpul testelor, laboratorul AV-TEST a vizitat website-uri curate, a scanat peste 400.000 de aplicatii la fiecare runda de testare si a facut o lista a tuturor actiunilor blocate in timpul instalarii programelor. Avira Antivirus Pro a obtinut rezultate remarcabile in timpul tuturor acestor teste.

AV-TEST este un furnizor independent de servicii in aria securitatii IT si a cercetarii antivirus, cu activitate concentrata pe analizarea si detectarea ultimelor aplicatii periculoase si utilizarea acestora pentru testarea complexa a aplicatiilor de securitate din intreaga lume.