Mobilitate — February 8, 2016 at 7:12 am

Toshiba Satellite Click Mini 2-în-1 – dispozitivul detașabil care se adaptează odată cu tine

by

 

toshibaCu display de 22.6 cm (8.9”), dimensiuni compacte pentru ultra-mobilitate și echipat pentru a fi utilizat în două moduri, acesta se transformă dintr-un laptop complet funcțional cu Windows 8.1 Update, în tabletă, prin simpla apăsare a unui buton. Perfect pentru utilizatorii de Windows care se află mereu în mișcare, ca prim dispozitiv intuitiv pentru copii sau pentru studenții interesați de tot ce e mai bun, Satellite Click Mini se adaptează pentru a răspunde nevoilor unui cerc larg de utilizatori.

Satellite Click Mini, cu display de 22.6 cm (8.9”), cântărește doar 470 gr1 și are o grosime de doar 9.8 mm în modul tabletă – sau 999 gr2 și 19.9 mm cu tastatura atașată.

Cu tastatura atașată, utilizatorii pot beneficia de o durată de viață a bateriei de până la 16 ore1, cu redare video – suficient pentru o zi lucrătoare obișnuită și chiar mai mult. Ca tabletă, Satellite Click Mini poate fi utilizat, de asemenea, pentru redare video de până la 8 ore1, cu o singură încărcare. Sistemul inteligent de alimentare asigură încărcarea prioritară a tabletei și descărcarea sa după tastatură, pentru a maximiza utilizarea fără andocare.

Prin Windows 8.1 with Bing preinstalat, utilizatorii pot beneficia de abonament pentru 1 an la Microsoft Office 365 Personal ce permite accesul la aplicații familiare pentru citirea e-mail-urilor sau crearea de noi documente.

Procesorul Intel® AtomTM, cu care este echipat acest dispozitiv, asigură toată performanța și viteza necesară celor mai noi jocuri pentru dispozitive mobile, precum și o grafică uimitoare, pornire rapidă, browsing și multi-tasking.

Pe tabletă, un port Micro-HDMI® oferă opțiunea de a reda conținut pe un ecran mai mare, iar un slot microSD/SDHC/SDXC împreună cu portul Micro-USB 2.0 ajută la transferul datelor între dispozitive. Tastatura este echipată cu un port USB 2.0 pentru transferul fișierelor, iar slotul SD de dimensiuni standard oferă posibilitatea de a mări spațiul de stocare eMMC (32 GB). Funcția wireless display este, de asemenea, inclusă pentru partajarea conținutului audio și video către alte dispozitive, fără a fi nevoie de cabluri.

Datorită camerei posterioare de 5MP și auto focus, utilizatorii nu vor rata nicio fotografie în mișcare. Iar cu ajutorul camerei web HD frontale, aceștia vor putea sta de vorbă față în față cu prietenii sau colegii. Satellite Click Mini este echipat, de asemenea, cu aplicația TruCapture pentru ca utilizatorii să poată captura cu ușurință informații de pe orice document de hârtie, tablă de scris sau imagine proiectată – prin simpla fotografiere – salvând timp pentru productivitate crescută în mișcare.