Business — February 8, 2016 at 12:34 pm

UniCredit Business Integrated Solutions este noul membru al Asociatiei Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din Romania

by

Asociația Liderilor din Domeniul Serviciilor pentru Afaceri din România (ABSL), cea mai importantă organizație care reprezintă sectorul local de servicii de afaceri, anunță un nou membru, furnizorul de servicii în domeniul tehnologiei, informației și comunicațiilor (ICT) UniCredit Business Integrated Solutions. ABSL reunește în prezent aproximativ 30 de companii din industria externalizării proceselor de afaceri (BPO), centrelor de servicii partajate (SSC), externalizării serviciilor informatice (ITO) și cercetării și dezvoltării (R&D) și 10 parteneri strategici.

UniCredit Business Integrated Solutions, compania de servicii globale a Grupului UniCredit creată prin integrarea și consolidarea a 16 companii ale Grupului este dedicată furnizării de servicii în sectoarele Tehnologiei Informației și Comunicațiilor (ICT), Back Office, Real Estate, Security și Procurement.

Obiectivul principal al companiei este să furnizeze maximum de valoare clienților prin dezvoltarea unui model de operare unic și inovator, și prin integrarea și utilizarea de noi metodologii, sinergii și economie de scală. Astfel, compania îmbină diferite abordări ce se bazează pe competențele și experiența angajaților pentru obținerea unui serviciu mai eficient către sectorul de afaceri, confirmând ariile cheie IT și Operations pentru strategia comercială a Grupului.

girolamo“ABSL este cea mai importantă organizație din sectorul local de servicii în România și mediul ideal pentru a crea o platformă solidă de colaborare și schimb de bune practici în domeniul business process management și IT. Cred cu tărie că prin acest parteneriat vom colabora pentru dezvoltarea condițiilor necesare creării celui mai bun context ce va asigura în continuare succesul sectorului de servicii în România”, a declarat Girolamo Antonucci, Branch Manager UniCredit Business Integrated Solutions ScPA, Sucursala România.