Business — February 8, 2016 at 12:38 pm

XAPT devine membră Inner Circle 2015

by

XAPT, partener Microsoft la nivel global, a devenit membră a grupului prestigios “2015 Inner Circle Microsoft Dynamics”. Acest titlu îi asigură intrarea într-un grup de elită, format din partenerii strategici Microsoft Dynamics la nivel global, cu realizări în vânzări ce o clasează în cel mai înalt şi restrâns eşalon al reţelei de parteneri din care face parte. 

Membrii Inner Circle Microsoft Dynamics sunt recunoscuţi pentru performanţe de un standard ridicat de excelenţă, ei livrând soluţii ce ajută la dezvoltarea organizaţiilor. Precizăm că în Europa Centrală şi de Est există doar doi parteneri care au acces în acest grup, XAPT fiind unul dintre ei.

xapt“Suntem onoraţi să fim recunoscuţi din nou ca membri Inner Circle”, a declarat Daniel Enekes, Preşedinte şi CEO al XAPTEnekes a continuat: “Această recunoaştere subliniază, o dată în plus, parteneriatul solid pe care îl avem cu Microsoft, şi modul în care adoptăm produsele lor, furnizând soluţii şi servicii la cele mai înalte standarde către clienţii noştri.” 

“Distincţia primită este recunoaşterea oficială a valorii companiei. Acest titlu confirmă efortul comun al echipelor intregului grup XAPT alături de care vizibilitatea în piaţă şi eforturile comune au fost răsplătite”, a adăugat Mihai Madussi, Managing Director XAPT Solutions Romania.