EDUCATIE / JOB — February 9, 2016 at 2:29 pm

Curs acreditat de editare fotografică

by

hp_banner_printing_2015_2085-789
Editare photo

Împărțit în două module, cursul este susținut de Radu Tudoroiu și abordează subiectul utilizării programului Photoshop și a tehnicilor de editare profesională a fotografiei.

Cursul cuprinde și o ședință la studioul foto al lui Tudoroiu și o simulare a unei zile de lucru într-un astfel de mediu. De asemenea, Epson oferă cursanților ocazia de a participa la două sesiuni de printing. La final, fiecare participant va primi fotografia pe care a editat-o printată în format A4. 

Modulul 1 se va desfășura în perioada 4 – 18 februarie și va cuprinde șase ședințe, susținute în fiecare miercuri și vineri, pe când cel de-al doilea modul va avea loc în perioada 25 februarie – 4 martie și va include trei ședințe. Pentru obținerea diplomei este necesară parcurgerea în ordine a ambelor module ale cursului. Locatia desfasurarii cursului este sediul F64.

Acest curs este unul de specializare și oferă la finalul parcurgerii celor două module și a examenului, diploma de specializare acreditată. Diploma este recunoscută de Statul Român și de țările membre ale UE. Diploma nu are termen definit de valabilitate.

Sursa: F64