Hardware — February 11, 2016 at 4:35 pm

Classic – primul SmartWatch din portofoliul Kruger&Matz

by

smartwatchClassic SmartWatch este compatibil cu sistemele de operare Android 4.3, IOS7 și cele ulterioare, iar tehnologia Bluetooth 4.0 permite instalarea aplicației SmartWear, prin care utilizatorii pot controla cele mai importante funcții ale smartphone-ului și pot avea acces constant la notificări.

Dispozitivul este echipat cu procesor Aster MediaTek MT2502, sistem LinkItem Linux și Bluetooth 4.0 Low Energy.
Importând lista de contacte din telefon în Classic SmartWatch, clientul poate să aleagă direct din listă numărul pe care dorește să-l apeleze sau poate să îl formeze manual.
O altă funcție importantă este Find My Device, care localizează un telefon sau un smartwatch pierdut – fie smartphone-ul trimite un mesaj către smartwatch cu ajutorul aplicației, fie invers.

Ceasul inteligent Krüger&Matz este echipat cu un touchscreen (display de 1,6 inch), cu o rezoluție de 240×240 pixeli, ceea ce înseamnă că ora este vizibilă chiar și atunci cand screensaverul este activat.
Ceasul inteligent Kruger&Matz are Bluetooth 4.0 Low Energy și o baterie 315mAh cu o durată de viață de până la două zile (pentru utilizare normală) sau mai multe zile (pentru utilizare în standby, fără Bluetooth).

Prețul recomandat de producător pentru comercianți pentru Classic SmartWatch este de 399 lei.