Hardware — February 11, 2016 at 6:41 pm

Trei noi modele de computere mobile de la Zebra primesc Android 4.4 KitKat

by

2015-08-31_zebraComputerul mobil MC18 de la Zebra face parte din cea de-a cincea generatie de solutii Personal Shopping. A fost proiectat pentru a ajuta retailerii sa se reconecteze cu clientii, ducand experienta cumparaturilor la un alt nivel. Cumparatorii au acum puterea si abilitatea de a controla toate aspectele sesiunii de cumparaturi. Autoscanarea este acum o caracteristica majora in domeniul de retail, cu peste 2000 de magazine in care vanzarile au crescut cu pana ala 14%.

Caracteristicile computerului mobil MC18 de la Zebra:
– interfata asemanatoare telefoanelor inteligente;
– navigare asemanatoare smartphone-urilor, inclusiv pinch si zoom;
– motor imaging avansat;
– motor de scanare avansat ce permite citirea rapida a codurilor de bare atat 1d cat si 2d, fie ca acestea sunt tiparite sau pe ecranul telefonului mobil;
– baterie inteligenta, cu incarcare rapida;
– cradle flexibil, 3 in 1;
– robust, pregatit pentru a functiona intreaga zi; poate fi personalizat.

Computerul mobil MC40 este singurul dispozitiv din clasa sa care are integrate caracteristicile Zebra’s Mobility Extensions (Mx) ce asigura securitatea si managementul la un nivel ridicat. Este construit pentru a rezista in medii ostile, rezistand la caderi de la 1,2 m, display Gorilla si baterie inlocuibila pentru utilizare neintrerupta. Serviciu push-to-talk integrat permite comunicarea cu alte dispozitive MC40, Bluetooth inteligent accepta solutii de localizare (cum ar fi Zebra MPact) si optiunea de doua motoare de scanare, capabil sa capteze de coduri de bare 1D si 2D, chiar daca acestea sunt deteriorate sau murdare.

Computerul mobil MC9200 suporta de acum si platforma Android KitKat pentru a rula aplicatii puternice, care conduce la noi scenarii inovatoare de utilizare in diverse medii, cu securitate enterprise si capacitatea de management. Posibilitatea de a alege dintr-o varietate de motoare de scanare reprezinta o treapta superioara in tehnologia de scanare de coduri de bare 1D si 2D, precum si fotografii si documente. Detine, de asemenea, abilitatea de a rula aplicatii, cum ar fi All Touch TE alaturi de serviciul push-to-talk integrat si compatibilitatea cu accesoriile din seria MC9000. In acest fel, modelul MC9200 se mentine intr-o pozitia ce dicteaza ritmul industriei.

Detalii pe http://rbc.com.ro/noutati/224