EDUCATIE / JOB — February 13, 2016 at 8:07 pm

Fundatia Vodafone organizeaza Vodafone Big Marathon

by

vodafone-big-marathon-2015
Vodafone Big Marathon

Fundatia Vodafone Romania organizeaza pentru prima oara in Romania Vodafone Big Marathon, un eveniment sportiv in care vor alerga atat angajati Vodafone din Romania, cat si din alte tari. Vodafone Big Marathon face parte din Maratonul Bucuresti Raiffeisen Bank si va avea loc in data de 4 octombrie 2015. Participantii vor alerga la maraton si in acelasi timp vor strange fonduri pentru sustinerea financiara a doua cauze ale Fundaţiei Vodafone Romania.

Fiecare alergator Vodafone care se inscrie la maraton are ca misiune strangerea sumei de 1.500 de euro care va fi impartita in mod egal intre cele doua cauze. Sumele adunate in urma campaniei vor fi utilizate pentru cresterea numarului de beneficiari ai celor doua proiecte, ‘Controlin’ si ‘Supravegherea pacienţilor cu probleme cardio-vasculare la domiciliu’.

“Vodafone Big Marathon Romania 2015 este in acelasi timp un eveniment sportiv si o campanie de strangere de fonduri. Acest eveniment a fost lansat de Fundatia Vodafone Group in urma cu un an si este pentru prima oara cand colegi din companii Vodafone din toata lumea alearga pentru a sustine cauze din Romania. Cele doua cauze au ca beneficiari pacienti cu diabet si cu probleme cardio- vasculare, susţinuti prin programul Fundatiei Vodafone, ‘Mobile for Good’. Prin fondurile care se vor strange in urma campaniei, ne dorim sa crestem numarul de beneficiari si sa extindem cele doua proiecte in mediul rural, in cat mai multe judete ale tarii”, a spus Angela Galeta, Director, Fundatia Vodafone Romania.

Vodafone Big Marathon face parte din evenimentul “Raiffeisen Bank Bucharest Marathon”, organizat de Asociatia Bucharest Running Club, avand ca sponsor oficial Raiffeisen Bank iar ca Partener de Comunicatii Vodafone Romania. Evenimentul va avea loc in 3 si 4 octombrie, iar Vodafone Romania este si sponsorul cursei de stafeta din cadrul maratonului.

Strangerea de fonduri se realizeaza prin SMS, M-Pesa sau platforma Justgiving, iar modalitatile concrete prin care se pot dona bani catre cele doua cauze ‘Mobile for Good’ sunt disponibile pe blogul Fundatiei Vodafone la adresa: http://fundatiavodafone-blog.ro/2015/07/29/vodafone-big-marathon-romania-2015-alergam-pentru-doua-cauze-mobile-for-good/