Evenimente — February 14, 2016 at 9:03 am

LAN PARTY NATIONAL EDITION: Arată-ne ce poți! Demonstrează că ești cel mai bun!

by

poster-2Pe data de 25 aprilie, Facultatea de Automatică și Calculatoare va găzdui un eveniment de proporții, LAN PARTY NATIONAL EDITION, organizat de Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare (LSAC), un bun prilej pentru iubitorii de gaming de a-și arăta talentul și de a câștiga premii pe măsura efortului depus și a experienței dobândite.

Acest eveniment este unul de tradiție LSAC, ajungând cu pași mărunți la cea de-a 11-a ediție. LAN PARTY NATIONAL EDITION este o oportunitate pentru toți împătimiții de jocuri și tehnologie, este un pas înainte către distracție, voie bună dar și mari premii. Celor mai talentați participanți le vor fi răsplătite eforturile de către sponsorii noștri, premiile constând în produse hardware și software, medalii și diplome, reviste și abonamente. Enumerăm următoarele companii:

LSAC – ca întotdeauna în lumea tehnologiei, dar de data aceasta într-o lume puțin mai jucăușă
Liga Studenților din Facultatea de Automatică și Calculatoare, organizație studențească apolitică, non-guvernamentală și non-profit, vine în sprijinul studenților și le asigură acestora o educație complementară celei oferite în cadrul facultății prin aplicații practice si prin contactul direct cu mediul în care aceștia vor activa ca viitori specialiști.

LAN PARTY NATIONAL EDITION aduce 24 de ore de distracție și relaxare pentru toți cei prezenți. Demonstrează că poți face față provocării. Jocurile nu sunt tocmai punctele tale forte și totuși vrei să ieși din cotidian? Avem boardgames (catan, activity, jungle speed, mafia, Ricochet Robots),console și voie bună. Spune ”DA” și LSAC te așteaptă pe 25 !
Mai multe detalii pe www.lanparty.lsacbucuresti.ro