Evenimente — February 14, 2016 at 10:20 am

Xerox România a participat la IT Congress

by

În perioada 13 – 14 mai, Xerox a participat, pentru al 6-lea an consecutiv, la IT Congress 2015, la Timișoara, unde a prezentat noul Xerox® Versant® 80 Press, lansat cu această ocazie în premieră în partea de vest a ţării, precum şi echipamente pentru mediul de birou. De asemenea, specialiştii Xerox au susţinut prezentări despre serviciile oferite de companie şi au făcut demonstraţii privind tehnologiile și soluțiile de securitate.

Xerox® Versant® 80 Press se adresează atât centrelor de print, cât și tipografiilor, cărora le oferă un grad de productivitate fără precedent, scade costurile de utilizare și le dă posibilitatea de a realiza lucrări complexe, în condiții de control maxim.

Xerox în colaborare cu YSoft a prezentat, în premieră la acest eveniment, o soluţie de imprimare inovatoare –  echipamente care folosesc tehnologia 3D. De asemenea, la standul Xerox au fost expuse multifuncționalele Xerox® WorkCentre® 7855 și Xerox® WorkCentre® 6655, potrivite pentru orice mediu de lucru, care imprimă la o calitate excepţională și viteze foarte mari, ajutând, astfel, companiile să îşi optimizeze procesele şi să obţină reduceri de costuri.

De asemenea, vizitatorii au putut testa noile tehnologii Xerox şi vor asista la demonstraţii realizate de specialiştii companiei, care vor efectua imprimări pe medii speciale.