Evenimente — February 15, 2016 at 9:28 am

RoCS, ediția cu numărul 21!

by

untitled4

Este ediția cu numărul 21, multi dintre noi am fost contemporani cu cele 21 de tehnologii care marchează tematic această ediție a RoCS! Le-am comentat, le-am experimentat, ne-am enuziasmat și am văzut transformările profunde în toate domeniile vieții noastre generate de aceste tehnologii.

Cum ne vom transforma mai departe? Cum vom lucra, trăi și petrece timpul liber? Cât de mobile, de “sociabili”, de prieteni cu roboții vom fi? Și, nu în ultimul rând, încotro? Ce tehnologii noi vor apărea? Iată multe întrebări și posibile răspunsuri în cele două zile de RoCS! Vom asculta, vom analiza, vom dialoga și vom dezbate. Dacă vrem o schimbare reală, aici este unul dintre locurile de la care ea poate începe!”

Așadar vă propunem ca pe parcursul acestor 2 zile să întâlnim companii de top care se încadrează perfect în noile trenduri care au rădăcini în cele 21 de tehnologii.

Ediția cu numărul 21 a RoCS, va fi deschisă de Eugen Schwab-Chesaru, Group Vice President – Research, Vice President – Central & Eastern Europe, PAC, printr-o expunere despre piața de software și servicii informatice care se află într-o perioadă de re-orientare cu impact profund atât în industria IT, cât și în companiile care utilizează IT în business-ul de zi cu zi. Vă invităm să urmăriți concluziile Survey-ului PAC “CxO 3000” care scot în evidență tendințele majore din perspectiva celor ce vor cheltui zeci de miliarde de euro în următorii doi ani pentru soluții software și servicii informatice.

Nu ratați demonstrațiile de performanță în management prin utilizarea platformei digitale Dynatrace (liderul de piață în domeniul furnizării de soluții de application performance management, conform Gartner) care ne asigură succesul în businessul digital prin remarcabila experiență de lucru cu clienții, prin accelerarea ciclurilor de lansare de noi produse și servicii, prin simplificarea operațiunilor, furnizarea de informații relevante și feedback pentru toate departamentele dintr-o companie: marketing, financiar, vânzări, CRM etc.

Mai multe detalii depre program, găsiți pe site-ul evenimentului www.irocs.ro

Inscrieți-vă acum! Participarea este gratuită.