Evenimente — June 6, 2016 at 5:28 am

ADATA prezintă o nouă dimensiune a performanțelor flash în cadrul Computex 2016

by

ADATA_lightning flash drive AI920ADATA® Technology, producător de module DRAM de înaltă performanță și produse NAND flash, participă la Computex 2016 concetrându-se pe cinci direcții principale: stocare 3D NAND, high speed PCI Express Gen 3 x4 SSD, SSD-uri XPG-branded și memorii pentru gameri și overclockeri, produse certificate Apple MFi cu conectică Lightning și USB Type-C, stocare externă rezistentă la apă, praf și șocuri mecanice.

ADATA_Ultimate SU800 SSDO nouă generație de SSD-uri: 3D NAND și PCI Express 3.0 x4 Investind continuu în dezvoltarea și optimizarea tehnologiei solid state, ADATA prezintă o gamă de SSD-uri ce utilizează cipuri 3D NAND pentru densitate mai mare, performanțe ridicate și un raport preț/performanță imbatabil. Aceste tehnologii inovatoare sunt disponibile pentru produse de consum, iar ADATA a denumit aceasta serie: Ultimate, pentru a evidenția nivelul foarte ridicat de performanță. Seria Ultimate include modelele SU700, SU800 și SU900. In plus, noul model de SSD destinat serverelor SR1030 contribuie la implementarea tehnologiei 3D NAND la o scară largă, fiind construit pentru servere exigente cu un flux de lucru ridicat.

Noi modele de infrastructură IT implementeaza interfața PCI Express 3.0 x4 (PCIe Gen 3×4) pentru o lățime de bandă ridicată și latențe mai mici, în comparație cu standardul SATA 6Gb/s. Mulțumită densității crescute, modelele disponibile au capacități de stocare de până la 2TB. ADATA implementează specificații pentru controlerul NVMe în modelele PCIe Gen 3×4 cu scopul de a pune la dispoziția utilizatorilor performanțe superioare.

ADATA_XPG Dazzle DDR4Noile module de memorie XPG și SSD-uri performante

Kitul ADATA XPG Dazzle DDR4 dispune de iluminare LED, venind în întâmpinarea moderi-lor de carcase și a jucătorilor emblematici din mediul eSports cu efecte de lumină atractive. LED-urile adaugă un plus de stil oricărui PC. ADATA a susținut demostrații de overclocking live cu diverse modele de module DDR4, ce au atins frecvențe de 4400MHz la răcirea cu aer.

ADATA_Lightning card reader plus AI910O selecție de produse certificate Apple cu conectică Lightning și USB Type-C

ADATA oferă o serie complete de produse certificate official MFi-approved Apple. AI910 Lightning și USB card reader funcționează pe iOS, Android, și Windows, cu transmisie de date bidirecțională, singurul dispozitiv din categoria sa cu astfel de capabilități. O gamă extinsă de dispositive compatibile USB Type-C sunt prezente la COMPUTEX: SSD-uri și HDD-uri externe, power banks, hub-uri, cabluri de orice tip.

ADATA_SD730 Extrenal SSDSSD-uri și hard disk-uri externe USB 3.1 Gen 2 cu triplă protecție

SSD-ul extern SD730 atinge viteze de transfer de 500MB/s la citire și scriere mulțumită interfeței USB 3.1 Gen 2 Type-C. Acesta folosește cipuri MLC Flash și este certificate IP68, cu protecție împotriva șocurilor mecanice.