Cloud Computing / Edge — July 6, 2016 at 11:14 am

SAP și Microsoft accelerează transformarea digitală în cloud

by

sapSAP și Microsoft au încheiat un parteneriat pentru a oferi sprijin companiilor în integrarea platformelor SAP HANA și Microsoft Azure, cu scopul de a simplifica modul de lucru al angajaților. Planurile comune ale celor două companii presupun simplificarea gestionării și sporirea securității datelor în Microsoft Office 365 cu ajutorul soluțiilor cloud ale SAP.

Prin noua opțiune de implementare a platformei SAP HANA în cadrul Azure, organizațiile din toate industriile vor putea să dezvolte aplicații-cheie și să obțină o analiză digitală a datelor la scară globală, ceea ce le oferă posibilitatea de a face față celor mai mari și mai solicitante volume de producție.

În fiecare zi, milioane de profesioniști lucrează în programe Microsoft și SAP, creând documente, citind e-mail-uri, completând rapoartele de cheltuieli, facturând pentru furnizori și așa mai departe. Noul parteneriat dintre cele două companii va combina comunicarea prin Office 365, colaborarea angajaților, calendarul de business, documentele și alte date cruciale cu soluții cloud de la SAP, printre care Concur, SAP Fieldglass, SAP SuccessFactors și SAP Ariba, ajutând angajații să lucreze mult mai eficient.