EDUCATIE / JOB — August 3, 2016 at 10:40 am

Dispozitive tehnologice pentru şcoală

by

Four Dell Inspiron 11 3000 Series (Model 3168, Drax) Touch 11-inch notebook computers arranged in a circle, from left to right, model open over 90 degrees, facing left, model open over 180 degrees, with screen facing left, model open over 90 degrees with screen facing right, and model open over 180 degrees with screen facing right.

Elevii de astăzi ştiu că accesul la tehnologie de ultimă generaţie le este esenţial pentru procesele de învăţare care să-i pregătească pentru succes în cadrul şi în afara școlii. Produsele Dell pentru şcoală reprezintă dispozitivele perfecte pentru pasionaţii de tehnică, gameri, întreprinzători, muzicieni, pasionaţii de modă şi alţii care caută un sistem pentru şcoală, muncă şi distracţie. Beneficiind de cele mai noi experienţe vizuale, de mobilitate, de design şi de cea mai mare durată de viaţă a bateriei, elevii pot începe anul şcolar

Ocupaţi cu cursurile, sportul, internship-urile şi altele, elevii au nevoie de echipamente precum Dell Inspiron 2-în- 1 pentru nevoile lor multidimensionale. Cercetările arată că 2016 este anul pentru dispozitive 2-în- 1. Prin prisma posibilităţii lor de rotaţie cu 360 de grade, acestea permit patru moduri de folosire: mod laptop – pentru scrierea unui document, mod cort – pentru consultarea documentelor, mod stand – pentru derularea unui film favorit sau mod tabletă – pentru menținerea legăturii prin social media.

Dispunând de performanţe şi design premium, laptopurile şi desktopurile XPS sunt perfecte pentru cei care vor să impresioneze.

De 20 de ani, numele Alienware este sinonim cu leadershipul şi performanţa, fiabilitatea şi designuri unicat. Produse pentru unii din cei mai pretenţioşi utilizatori, dispozitivele Alienware dotate cu cele mai bune performanţe vor ajuta elevii la cele mai dificile sarcini primite la cursuri – şi, poate mai important, în cursul celor mai noi jocuri video.

Elevii pot, de asemenea, să-şi protejeze investiţiile în echipamente pentru şcoală, indiferent de locul unde se ţin cursurile, cu Dell Premium Support, serviciul Dell pentru PC-uri şi tablete de consum care oferă clienţilor suport automat proactiv pentru hardware şi software. Dell este prima şi singura companie care combină suportul automat proactiv, cu acces 24/7 la experţi tehnicieni, service on-site după diagnoză de la distanţă şi suport pentru probleme hardware şi software.