NEWS — August 11, 2016 at 11:54 am

Oracle Solutions Group, o nouă unitate dedicată de consultanță creativă în tehnologie bazată pe Oracle Cloud

by

DigitasOracle, împreună cu DigitasLBi, o agenție globală care oferă servicii de marketing și consultanță în tehnologie, lansează DigitasLBi OSG (Oracle Solutions Group) –Oracle Digital este o unitate dedicată, în cadrul agenției, care funcționează sub forma unui furnizor de implementare a serviciilor creative și de consultanță în tehnologie.

Clienții OSG pot beneficia astfel de expertiza a 3 entități, respectiv Oracle, Spindrift şi experții DigitasLBi în implementarea tehnologiei Oracle, sub forma unei singure echipe. Formula reprezintă prima colaborare de acest tip între liderii tehnologiei cloud și cei care oferă servicii de consultanță digitală creativă. Acest tip de abordare unificată poate simplifica semnificativ procesul de transformare digitală și oferi brandurilor ocazii unice de a crea experiențe digitale inovatoare, bazate pe date concrete, totul în beneficiul clienților.

Serviciile oferite de DigitasLBi OSG se bazează exclusiv pe Oracle Cloud și reprezintă o soluție ideală pentru clienții care își doresc o înțelegere profundă, de ansamblu, asupra portretelor digitale complete ale consumatorilor finali, ca ulterior să poată construi cele mai eficiente strategii. Oracle și DigitasLBi vor colabora pentru a proiecta, dezvolta și implementa soluții eficiente care să satisfacă nevoile în continuă schimbare ale consumatorilor.

Grupul OSG își desfășoară în prezent activitatea în Regatul Unit, Statele Unite ale Americii, Orientul Mijlociu și zona Asia-Pacific, cu centre de livrare în Berlin, Boston, Chicago, Londra, Milano, New York, Paris și Utrecht.