Business — October 17, 2016 at 10:09 am

Excelian și Calypso Technology au semnat un nou acord de parteneriat

by

partenerExcelian, organizația de servicii financiare a Luxoft, a semnat un parteneriat cu Calypso Technology, un important furnizor de software pe piețele de capital. Prin acest acord, Excelian este recunoscut ca partener oficial al Calypso.

Odată cu acest parteneriat, Excelian va furniza servicii globale de integrare a sistemelor cu ajutorul platformei Calypso. Aceasta oferă un cadru de colaborare care aduce beneficii directe clienților Excelian și Calypso, prin intermediul unui set comun de bune practici. Mai mult, specialiști Excelian care lucrează cu această platformă vor avea de acum acces la Universitatea Calypso, furnizor de servicii de training și certificare profesională.

“Excelian are o experiență dovedită în livrarea de soluții folosind Calypso, iar noul nostru parteneriat va deschide noi sinergii între capacitatea de livrare a Excelian și inovația tehnică a Calypso. Acest parteneriat reunește o platformă recunoscută, de cross-asset și front-to-back, și cele mai bune servicii de bune practici de integrare pe care le dezvoltăm pentru a oferi valoare adăugată clienților noștri. Aceștia vor beneficia de implementări și îmbunătățiri accelerate, de un timp de răspuns în piață mai rapid, precum și de un risc operațional redus și o eficiență sporită în afacerile lor,” a declarat Jeremy Ward, Director Executiv al Excelian.

În condițiile piețelor tot mai competitive, clienții de azi se confruntă cu gestionarea unei game complete de active, volume mari de procese și strategii de business complexe. Aceste procese trebuie realizate în conformitate cu set clar de reglementări și în condiții de control al costurilor. Pe acest fond, instituțiile financiare trebuie să se asigure că folosesc cele mai noi tehnologii pentru a răspunde noilor așteptări. Prin parteneriatul dintre Calypso și Excelian, clienții vor beneficia de timpi de implementare mai rapizi, costuri totale mai mici, precum și de rate mai scurte de recuperare a investițiilor.

“Acest parteneriat reprezintă o oportunitate excelentă pentru ambele companii. Pe măsură ce baza noastră de clienți la nivel mondial se extinde, Excelian ne va permite să ne scalăm afacerea mai repede și la un cost mai mic. Excelian este un integrator de sisteme cu o experiență solidă în piață, și suntem bucuroși să colaborăm pentru a ne asigura că toți clienții noștri primesc servicii la cele mai înalte standarde,” a declarat Pascal Xatart, CEO Calypso.

Luxoft a achiziționat Excelian la începutul anului 2015. Excelian este o companie de top în servicii de consultanță IT și integrare de sisteme și programe de management al riscului pentru piața serviciilor financiare și piața mărfurilor.