Hardware — October 20, 2016 at 7:11 pm

Lansare noua serie UPS Horus Plus

by

horus_plus_picturenJoy readuce în atenția celor interesați de siguranța echipamentelor electronice, seria de UPS Horus Plus, o categorie nouă, extinsă, care conține 5 produse cu diferite capacități: Horus Plus 600 (360 W), Horus Plus 800 (480 W), Horus Plus 1000 (600 W), Horus Plus 1500 (900 W) si Horus Plus 2000 (1200 W).

Seria Horus Plus oferă o soluție inteligentă la un preț mai mic în raport cu seria anterioară, pentru protecția echipamentelor sensibile la fluctuațiile de curent din birou sau de acasă. UPS Horus Plus poate filtra problemele de la infrastructura electrică pentru stații office, echipamente bancare și comerciale, bancomate cât și pentru electronicele casnice.

Seria Horus Plus este dotată cu AVR, un sistem de redresare a tensiunii de intrare pentru evitarea deteriorării echipamentelor conectate. Acesta este recomandat pentru cei care au probleme cu fluctuațiile mari de tensiune.

Modul line interactive pe care funcționează Horus Plus reglează mai precis tensiunea de intrare nefiind obligat să comute, în condiții normale, pe funcția de back-up.

În cazul unei pene de curent de proporții, UPS-ul Horus Plus va reporni automat odată cu revenirea curentului fără a mai fi nevoie de intervenție manuală sau de supraveghere.

Noul Horus Plus pune la dispoziție și opțiunea monitorizării sistemului UPS prin programul de management inclus oferind astfel gradul de încărcare al bateriei, durata de back-up, statusul UPS-ului, plus mulți alți parametrii.

Seria Horus Plus este necesară în situația cănd:

  • în zona rezidentială în care locuiți sunt întreruperi frecvente ale alimentării cu energie electrică.
  • lucrați cu fișiere importante și nu doriți să riscați să pierdeți date în cazul unei căderi de tensiune.
  • aveți echipamente electronice pentru care energia electrica neîntreruptă e vitală (senzori, camere de filmat etc)
  • ați achiziționat un sistem nou electronic și nu doriți să îl expuneți la fluctuații de curent care îi pot produce avarii.
  • deții electronice prețioase și scumpe.

 

Seria Horus Plus este disponibilă din data de 20 octombrie 2016 la toți partenerii autorizați nJoy.

Prețurile fiecărui produs din seriei sunt: Horus Plus 600 – 219.90 lei, Horus Plus 800 – 259.90 lei, Horus Plus 1000 – 379.90 lei, Horus Plus 1500 – 529.90 lei, Horus Plus 2000 – 629.90 lei.

Intreaga serie beneficiază de Garanția Pick-up & Return nJoy.

Pentru mai multe informații despre Seria Horus Plus, cât și despre alte produse vizitați http://www.njoy.ro/