IoT powered by ALLIED TELESIS — October 25, 2016 at 7:50 pm

Huawei și Philips Lighting vor colabora pentru proiecte IoT

by

philipshueHuawei și Philips Lighting, lider global în iluminat, au semnat un acord de parteneriat, pentru a asigura interoperabilitatea fără întreruperi a sistemului conectat de iluminat rezidențial Philips Hue cu platforma Huawei OceanConnect pentru Internet of Things (IoT).

Conform acordului, Huawei va deveni un partener “Friends of Hue”, iar Philips Lighting un partener Huawei OceanConnect, astfel încât clienții care folosesc platforma IoT de la Huawei le vor putea oferi utilizatorilor lor finali o experiență certificată, cu un control deplin asupra sistemului de iluminat Philips Hue.

Parteneriatul va îmbunătăți și mai mult experiența utilizatorului, permițând produselor de iluminat Philips Lighting să funcționeze fără întreruperi împreună cu alte dispozitive, sisteme și aplicații conectate. Un exemplu ar fi un scenariu de detecție a intrușilor, în care o cameră video IP de securitate detectează mișcare pe timpul nopții, declanșând o alarmă sonoră și făcând becurile Philips Hue să pâlpâie în albastru și roșu în toată casa.