Foto-Video-Audio — November 21, 2016 at 9:47 am

Calitatea imaginii unui cinematograf profesional la tine în sufragerie

by

Televizor Panasonic 4k

Ați auzit, cu siguranță, de George Lucas. Nici n-aveți cum să nu fi auzit, căci el este ”tatăl” nemuritorului Războiul stelelor. Dar ceea ce, probabil, nu știți este faptul că el a înființat Organizația THX, cu scopul îmbunătățirii experienței de divertisment în cinematografe și acasă. Laboratorul acestei organizații acordă marcajul de certificare ca afișaj 4K THX. Cum îl acordă? ”Simplu”: doar televizoarelor care trec 400 de teste din 30 de categorii de testare. Panasonic TX-65DX900E a trecut toate aceste teste pentru că respectă standardele riguroase privind performantele și calitatea impecabilă a imaginii oferite, redând viziunea producătorilor de film exact așa cum și-au dorit aceștia.

În plus, Asociația ULTRA HD PREMIUM, recent înființată, acordă certificarea de produs ULTRA HD PREMIUM pentru TX-65DX900E, certificare ce atestă performanțele cu adevărat excepționale în ceea ce privește calitatea imaginii oferite de acesta.

Alte caracteristici ale TX-65DX900E: Art&Interior design, sistem HDR PRO, Professional Cinem Display, Procesor Studio Master HCX+ și Local diming Ultra, calibrat de coloristul de la Hollywood, Dl. Mike Showa, livrează o imagine premium și un sunet de top.

Doritorii mai pot alege și dintre modelele 4K extrem de performante din seria DX600, DX700, DXU601, DXU701, cu stand reglabil, sistem de operare firefox, procesor Quad Core, 800-1400Hz, Adaptive Backlight dimming, TV Anywhere si Easy Mirroring, acum și cu 5 ani garanțe.

Produsele  sunt  disponibile  în  magazinele  partenerilor  Panasonic –  Altex ( www.altex.ro),  eMag  (www.emag.ro), Media Galaxy (www.mediagalaxy.ro), T&T Consulting (www.mypanasonic.ro)  și în alte magazine de profil din România.