Hardware — November 22, 2016 at 6:31 am

ZT230 de la Zebra, cu un design mai modern si compact

by
Imprimanta Zebra ZT230
Imprimanta Zebra ZT230

Toate lucrurile bune ajung la final si asta se intampla, din pacate, si cu imprimanta S4M de la Zebra. La finalul lunii octombrie 2016, Zebra a incetat productia acesteia.

Imprimanta S4M a fost un produs de notorietate si exista in continuare multi clienti care folosesc aceasta imprimanta de incredere. Trebuie stiut, insa, ca e vremea pentru schimbare, pentru alinierea cu noile tehnologii si a sosit timpul sa va prezentam un inlocuitor performant! 

ZT230 este o noua versiune a imprimantei S4M. Si asta pentru ca s-a imbunatatit modul de instalare a consumabilelor si de schimbare a pieselor. In plus, imprimanta a devenit si mai atractiva datorita carcasei de metal, foarte rezistenta la impact. Trebuie mentionata, de asemenea, si interfata complexa, LCD cu display, ce afiseaza pictograme de status ale imprimantei.

In ciuda robustetii, ZT230 ocupa putin spatiu si necesita doar 102mm pentru a se deschide. Forma sa compacta ofera flexibilitate in mediul de lucru si contribuie la mentinerea in ordine a instrumentelor de la locul de munca.

ZT230 este inlocuitorul ideal pentru modelele Stripe si S4M, detine multiple interfete de conectare, precum Serial RS232, Paralel si USB. LED-urile imprimantei va tin la curent in legatura cu statusul acesteia.

Senzorii de ajustare va confera conditiile ideale de incarcare a materialelor pentru imprimare, iar introducerea laterala va scapa de dificultati.

Conceputa pentru imprimare de inalta precizie, cu ajustari bine definite, ZT230 ofera materiale de calitate ce prezinta texte si coduri de bare clare, chiar si pe cele mai mici dimensiuni.

Caracteristici principale ale imprimantelor Zebra ZT230:

  • Carcasa robusta din metal conceputa pentru rezistenta de durata
  • Capacitate ribbon de 450m pentru o folosire indelungata si mai putine inlocuiri
  • Interfata grafica pentru configurarea si controlul imprimantei
  • Echipata special pentru imprimarea de etichete de diverse feluri

Detalii suplimentare pe http://rbc.com.ro/echipamente/imprimante+coduri+de+bare.