NEWS — January 4, 2017 at 5:43 pm

Xerox s-a separat de Conduent

by

xeroxXerox a finalizat procesul de separare de Conduent, în urma acestuia rezultând două companii cotate la bursă, fiecare dintre ele lider pe segmentul său de activitate.

Orientarea Xerox asupra consolidării poziției sale de lider la nivel mondial în segmentele tehnologie de imprimare digitală și servicii va ajuta clienții să inoveze privind modul în care aceștia comunică, se conectează și lucrează împreună.

Modelul financiar al companiei și strategia revitalizată de afaceri vor permite generarea unui flux semnificativ de numerar și extinderea marjei, precum și investiții specifice în domenii atractive de creștere, cum sunt outsourcing-ul documentelor și soluțiile pentru întreprinderi mici și mijlocii.

În conformitate cu termenii separării, la data de 31 decembrie 2016, acționarii Xerox au primit o acțiune Conduent pentru fiecare cinci acțiuni Xerox pe care le-au deținut la finalul zilei de 15 decembrie 2016, data de înregistrare pentru distribuție.

Ca parte a separării, Xerox a primit un transfer de numerar de la Conduent în valoare de 1,8 miliarde $, pe care intenționează să îl utilizeze, alături de numerarul disponibil, pentru a stinge o datorie de aproximativ 2 miliarde $.