Evenimente — January 6, 2017 at 3:02 pm

Dell Canvas – Lucru cu viteza gândului

by

dell-canvasCeea ce a fost lansat inițial de Dell drept smart desk concept în 2014 a evoluat către Dell Canvas – o nouă categorie de tehnologie a spaţiului inteligent de lucru, care extinde productivitatea creativă pentru dezvoltatorii şi proiectanţii de conţinut.

Acest workspace QHD de 27 de inci poate fi folosit în diverse unghiuri sau orizontal pe un birou, astfel încât profesioniştii să poată crea, comunica şi exprima gândurile şi ideile la fel de firesc precum ar face-o cu creionul pe hârtie. De exemplu, prin utilizarea funcţiei tactile, a pixului digital şi a totemurilor, Dell Canvas transformă desenele în parte componentă a fluxului de lucru digital şi mărește capacitatea de colaborare.

Dezvoltat în parteneriat cu Microsoft Corp. şi alimentat de practic orice dispozitiv cu Windows 10, Dell Canvas se conectează fără dificultăţi la soluţii software de la diverşi parteneri, printre care se numără Adobe, Autodesk, AVID, Dassault Systems, SolidWorks şi Microsoft pentru a da frâu liber creativității oricui.