NEWS — March 14, 2017 at 11:30 am

Canon imagePRESS C650, sinonimul calității și performanţei în imprimare

by

imagePRESS C650 - 3Construită pe acelaşi motor de platformă ca gama ImagePRESS C850 Series, modelul C650 conţine mai multe opţiuni de finisare profesională din gama C850 pe segmentul de 65 ppm.

Opţiunile de finisare disponibile pentru modelul imagePRESS C650 includ o unitate de tăiere broşuri cu două cuţite, o unitate de pliere hârtie, o unitate de inserare a documentelor, o unitate de finisare broşuri, un perforator cu mai multe găuri care include şi o unitate de capsare. De asemenea, echipamentul permite imprimarea de bannere duplex, conferind astfel productivitate sporită atunci când clienţii vor să producă aplicaţii pe coli mai lungi.

Un aspect foarte important este acela că noul model imagePRESS oferă opţiuni de flux de lucru flexibil pentru clienţii din domeniul artei grafice, acceptând o gamă de RIP-uri de producţie, inclusiv PRISMAsync şi noul Server H300 EFI Fiery imagePRESS. Pentru clienţii cu activitate de birou – care, în mod predominant, produc documente standard profesionale interne şi externe – modelul C650 se poate integra în sistemele lor existente cu ajutorul kit-urilor de imprimantă imagePRESS. De asemenea, modelul poate funcţiona fără probleme în sistemele de gestionare a fluxului de lucru în birouri, precum uniFLOW, folosind Multi-functional Embedded Application Platforms (MEAPs).