EDUCATIE / JOB — March 22, 2017 at 3:23 pm

SES Romania investeste in educatie la Politehnica Bucuresti

by

Camera de comanda si control SES

Cele mai recente seminarii din cadrul SES Telecom Academy (STA) la Universitatea Politehnica Bucuresti se vor adresa atat studentilor de la nivel licenta cat si celor de la masterat. Orarul si materialele prezentate vor fi special adaptate astfel incat sa dea posibilitatea cat mai multor studenti sa participe.

Aceste seminarii fac parte dintr-un Acord mai amplu semnat intre SES Romania si Universitatea Politehnica Bucuresti. Acest Acord doreste sa aduca expertiza din camera de comanda in sala de curs. Documentul semnat intre cele doua parti are trei componente, fiecare dintre ele avand ca obiectiv imbunatatirea cunostintelor studentilor despre telecomunicatiile prin satelit si particularitatile lor.

Fiecare seminar este sustinut de un inginer de telecomunicatii care lucreaza la sediul companiei in Betzdorf, Luxemburg. Seminariile sunt special adaptate, impreuna cu profesorii Facultatii pentru a indeplini cerintele si programa de studiu a liniei de licenta si a celei de masterat. Pana in acest moment, peste 350 de studenti au participat la cursurile STA.