Business — March 24, 2017 at 10:41 am

Huawei in zona R&D

by

huaweiFondatorul și CEO Huawei a discutat cu primul ministru al Noii Zeelande despre construcția infrastructurii ICT și transformarea digitală și a conturat planul companiei pentru investiții în Noua Zeelandă – inclusiv inițiativele pentru achiziții locale, R&D (cercetare și dezvoltare) și infrastructura de cloud computing.

Huawei va colabora cu partenerii locali pentru a construi un Cloud Data Centre în Noua Zeelandă, și va deschide în 2017 un Laborator de Inovație la Universitatea Victoria din Wellington. Laboratorul se va concentra pe utilizarea big data și pe maximizarea potențialului Internet of Things, prin intermediul unor tehnologii de viitor precum 5G.

Huawei va stabili, de asemenea, noi parteneriate R&D în vederea înființării unui Laborator de Inovație și în Christchurch.

Programul Huawei Seeds for the Future se va extinde pentru a include 100 de studenți neo-zeelandezi pe parcursul următorilor cinci ani. Programul permite studenților să călătorească în China pentru a studia tehnologii de vârf și a participa la schimburi de experiențe culturale.

De asemenea, Huawei va deschide un birou regional în Wellington, va achiziționa mai multe bunuri și servicii locale, și va ajuta firmele locale să se integreze în rețeaua sa globală de furnizori.