Data Center / Storage — April 3, 2017 at 3:10 pm

Noile modele rack-abile sporesc flexibilitatea gamei de UPS-uri Eaton 5SC

by

EPE008625 - 5SC UPS 2.2kVA towerEaton și-a extins gama de UPS-uri line interactive pentru a-i ajuta pe managerii din domeniul IT să găsească cea mai bună opțiune de protecție a serverelor pentru întreprinderile mici. Pe lângă modelele Tower, gama 5SC include acum și modelele Rack și Rack/Tower (RT), cu puteri nominale între 500 VA și 3 kVA. Gama flexibilă oferă protecție intr-un design compact, fiabil și la prețuri accesibile pentru a asigura funcționarea în condiții de siguranță pentru o gamă largă de aplicații IT și industriale, precum servere, dispozitive de rețea și de stocare și bancomate.

„În situatiile in care exista constrângeri legate de spațiu, poate fi dificil de integrat un UPS pentru a oferi protecția necesara. În acest sens, Eaton a dezvoltat gama 5SC, care este compatibilă chiar și cu cele mai mici Rack-uri IT: modelele Rack 1000/1500 pot fi integrate în rack-uri cu o adancime de numai 500 mm. Modelele Tower cu design compact sunt și ele ideale pentru soluții integrate, precum automatele de bilete, chioșcurile și bancomatele, acolo unde accesul la o sursa fiabila de alimentare este esențial pentru a permite finalizarea în siguranță a tranzacțiilor în curs. Așadar, această gamă pune în aplicare certificări CE și CTUV-US pentru a facilita implementarea globală de către MOEM-uri și integratori”, declară Stephane Lacroix, director de produs în cadrul Eaton.

Gama Eaton 5SC a fost proiectată pentru a permite o administrare și o monitorizare eficienta: toate modelele includ o interfață LCD, care afișeaza în timp real informații importante despre starea UPS-ului, nivelul de incarcare in sarcină și nivelul de încărcare a bateriei, precum și alți parametri reglabili. Ieșirea sinusoidală asigură compatibilitatea cu cele mai sensibile echipamente IT din prezent, iar sensibilitatea reglabilă la forma de undă de intrare face UPS-ul adaptabil la medii specifice.

Toate modelele sunt echipate cu porturi USB și seriale, pentru a permite integrarea automată cu principalele sisteme de operare. În plus, modelele Rack și RT (în cazul cărora UPS-ul poate fi montat în rack sau utilizat ca dispozitiv autonom) sunt prevăzute și cu un slot opțional pentru o cartelă de administrare a rețelei sau serial/releu pentru o mai bună comunicare. Introducerea acestui slot face modelele Rack și RT compatibile cu toate soluțiile Eaton de administrare a rețelei, precum și cu principalele medii virtuale VMware, RedHat, Citrix și HyperV.

Pentru a reduce la minimum costurile și pentru a optimiza durata de viață a produsului, seria 5SC este echipată cu tehnologie ABM brevetată, care crește durata de viață a bateriei cu până la 50% prin încarcarea acesteia numai atunci când este necesar.

Pentru a afla mai multe despre gama 5SC, vizitați www.eaton.eu/5SC.