Big Data&Analytics — April 5, 2017 at 7:33 am

Qlik Sense 3.2 vine cu optiuni extinse de vizualizare, analiza si implementare si un nou convertor pentru QlikView

by

Relevance Management, primul partener Qlik in Romania, anunta lansarea versiuni 3.2 a solutiei Qlik Sense. Qlik este pionier al analizei si raportarii in-memory asociative. Compania a introdus aceasta tehnologie in 1994 si a perfectionat-o continuu. La finalul lui 2014, Qlik a lansat Qlik Sense, platforma de Business Intelligence, bazată pe o tehnologie imbunatatita numită QIX Associative Data Indexing Engine.

PowerPoint PresentationPentru al saptelea an consecutiv, studiul „Business Intelligence and Analytics Platform Magic Quadrant” realizat de compania de cercetare Gartner pozitioneaza Qlik in cadranul liderilor.
Iata principalele capabilitati pe care le ofera aceasta versiune:QlikView® Converter – transformare rapida a aplicatiilor QlikView in Qlik Sense cu import direct de dimensiuni, expresii, variabile si vizualizari;
Advanced coloring – alegi cu usurinta dintr-o paleta extinsa de culori pentru vizualizari, masuri si obiecte KPI;
Calendar measures – genereaza automat campuri pentru a compara intervale de date pentru masuri folosind functia ‘set analysis’
Shared persistence – ofera o mai buna performanta si stabilitate in implementarea de site-uri multi-nod, cu acces la stocare centralizata.