Transport/Travel — April 13, 2017 at 2:16 pm

Noua soluție Amadeus Tours Suite Merchant Edition conectează peste 1400 de agenții de turism din Europa Centrală, cu operatorii de turism din Germania

by

Bridge Golden GateAmadeus a lansat recent  Amadeus Tours Suite Merchant Edition – o nouă soluție care permite agențiilor de voiaj să vândă pachete de vacanță și oferte pentru hoteluri de la turoperatori germani. Conținutul, disponibil prin intermediul platformei, este adaptat la nevoile piețelor din Europa Centrală și include, printre altele, aeroporturi de plecare locale, pentru confortul călătorilor.

Amadeus sprijină, de asemenea, agențiile de turism în ceea ce privește contractarea, facturarea și gestionarea comisioanelor. Ca urmare, agenția de turism semnează un singur contract cu Amadeus pentru a avea acces la conținutul operatorilor germani. Soluția este în prezent în etapa de proiect pilot, printre agențiile de turism selectate din Polonia, Ungaria, România, Slovacia și Republica Cehă și permite în acest moment oferirea conținutului a doi operatori de turism din Germania: FTI Touristik și JT Touristik. Alți trei turoperatori vor fi integrați cu conținutul lor de vânzări, prin intermediul Amadeus Tours Suite Merchant Edition, pe parcursul lunii următoare.

Operatorii de turism din Germania sunt recunoscuți pentru calitatea superioară a ofertelor, atât în ceea ce privește conținutul, precum și prin numărul și diversitatea lor. Cu toate acestea, pentru mai multe agenții de turism a fost destul de dificil să coopereze direct cu tur operatorii germani, fiind nevoite să plătească mai multe garanții și să semneze diverse contracte. Mai mult decât atât, călătorii au fost nevoiți să ajungă la destinația finală din aeroporturile austriece sau germane, întrucât aeroporturile locale nu erau incluse în pachete.

„Amadeus Tours Suite Merchant Edition oferă agențiilor de turism din Europa Centrală, un acces mai larg la oferte de petrecere a timpului liber adaptate la nevoile pieței locale, oferindu-le astfel posibilitatea de a îmbunătăți experiența de călătorie pentru clienții lor. Cu noua soluție Amadeus sunt simplificate procesele de decontare, facturare și gestionare a comisioanelor pentru clienții noștri.“ a spus Robert Komartin, Regional Manager, Romania & Hungary – General Manager, Amadeus Romania.

Utilizatorii Amadeus Tours Suite Merchant Edition vor beneficia de multiple avantaje:

• a avea un singur furnizor de încredere de soluții IT, de oferte turistice de la mai mulți operatori de turism, dar și de servicii suport , înseamnă a simplifica operațiunile în mod semnificativ, dar și a reduce volumul de muncă în procesarea tradițională a tranzacțiilor;

• câștiguri comerciale suplimentare, legate de garanțiile financiare flexibile, eliminarea depozitelor către turoperatori, contractarea multiplă și procese de reconciliere eficientizate;

• posibilitatea de diferențiere față de concurență, prin adaptarea la nevoile turiștilor prin oferte de petrecere a timpului liber foarte variate și cu durate flexibile, oferite de turoperatorii germani.