Business — April 20, 2017 at 9:01 am

Tremend devine partenerul Backbase în România

by

partenerTremend a semnat un parteneriat de implementare cu Backbase, jucător pe segmentul omni-channel digital banking și furnizorul unei soluții care accelerează transformarea digitală și unificarea a informațiilor, dedicată companiilor din servicii financiare.

Colaborarea dintre celor două companii vizează furnizarea unei soluţii complexe de online și mobile banking, pornind de la o platformă dedicată:

Tremend va contribui la acest parteneriat prin expertiza dobândită în dezvoltarea a peste 300 de soluții complexe, printre care o platformă de loializare cu peste un milion de utilizatori, scalată la peste 100 de milioane de tranzacții concomitente, pentru clienții unui furnizor de servicii bancare. Prin parteneriatul cu Backbase, Tremend își extinde expertiza anterioară în dezvoltarea de soluții digitale pentru industria financiar-bancară.

“În special în industriile mature, precum sectorul bancar sau telecom, diferențierea are loc la nivelul experienței oferite consumatorului. În cadrul acestui partneriat, Backbase va furniza o platformă matură de online și mobile banking, în timp ce Tremend asigură acel mix de soluții tehnologice care vor contribui la o viteză mai mare de reacție din partea companiei și o experiență mai facilă a utilizatorului final”,  declară Marius Hanganu, Managing Partner Tremend.

Pentru anul 2017, Tremend estimează o creștere a cifrei de afaceri cu 40%, determinată de cererea ridicată pentru soluții software avansate. La începutul anului, reprezentanții companiei au anunțat creșterea investițiilor în R&D și dezvoltarea unor noi soluții bazate pe Artificial Intelligence, IoT, Machine Learning și Blockchain.