NEWS — May 4, 2017 at 10:16 am

Migrarea sistemelor IT ale companiilor din grupul Telekom

by

telekomTelekom Romania a demarat un proces de migrare a sistemelor IT ale companiilor din grup catre un set unic de sisteme, ce va asigura procese orientate catre client si procese de suport imbunatatite. Aceasta initiativa are ca scop imbunatatirea experientei oferite clientilor nostri. Totodata, acest set de sisteme IT va oferi un suport sporit echipelor de vanzari, celor din departamentele de relatii cu clientii din call-center, din magazine, precum si echipelor din teren, care vor putea, astfel, sa raspunda mai bine si mai rapid nevoilor si solicitarilor clientilor nostri.

Pe perioada procesului de migrare a sistemelor IT, care va avea loc intre 5 si 8 mai 2017, anumite operatiuni precum plati de factura, reincarcari, activari/dezactivari de extra-optiuni sau alte activitati similare si de comenzi pot fi afectate. Aceste operatiuni nu vor putea fi efectuate nici prin intermediul aplicatiei MyAccount sau al site-ului telekom.ro.

Odata cu incheierea procesului de migrare, site-ul telekom.ro va oferi vizitatorilor o experienta optimizata de utilizare, atat la navigare, cat si la achizitia online de produse si servicii. Mai mult, aplicatia MyAccount va avea o interfata imbunatatita, care va face navigarea mai usoara si mai intuitiva.