NEWS — May 18, 2017 at 10:07 am

Maratonul International Brasov

by

poster Brasov International Marathon 2017În acest weekend, din Piaţa Sfatului – Km 0 al Braşovului se va da startul unuia dintre cele mai spectaculoase maratoane din Europa, eveniment la care vor alerga aproximativ 2.500 de sportivi de toate vârstele din ţară şi din străinătate. 

Ediția a III-a a Maratonului Internațional Brașov powered by Telekom Romania, își deschide porțile sâmbătă, 20 mai, în Piața Sfatului. Aici vor avea loc sesiunea de predare a kiturilor, sport expo și cursele copiilor. Duminică, 21 mai, sărbătoarea sportivă atinge cotele cele mai înalte: începând cu ora 8.00 se va da startul la toate cele 5 probe ale concursului: maraton, semimaraton, team run, 10.7km şi 5.7km.

Toţi alergătorii de la maraton vor ajuta copiii și adulții diagnosticați cu boli incurabile aflați în grija Fundației HOSPICE Casa Speranței. 15% din taxa de participare la probele competitive, precum și 100% din taxa de înscriere de la cursa populară vor fi donați cauzei umanitare, prin intermediul Fundației Telekom Romania.