NEWS — June 2, 2017 at 7:13 am

Lenovo prezinta noua familie de laptopuri IdeaPad

by

IdeaPad 320 (15-inch)_all colors_1Nu este nici un secret că ne dorim constant mai multe lucruri de la calculatoarele noastre. Și deși conceptul de mai mult înseamnă de obicei viteză și performanță îmbunătățite pentru un dispozitiv, acesta poate însemna și toate aceste caracteristici livrate într-un ambalaj reproiectat și mai atractiv. Filozofia mai puțin înseamnă mai mult a fost adoptată de Lenovo în conceperea noii game de produse IdeaPad – șase laptopuri diferite care livrează performanța dorită de utilizatori, dar cu o abordare simplificată în materie de design și funcționalitate care elimină aglomerația și complexitatea.

Dispozitivele IdeaPad 720, 520 și 320, precum și variantele slim – 720S, 520S și 320S, reprezintă noua gamă de dispozitive IdeaPad oferită de Lenovo pentru a răspunde în mod ideal preferințelor consumatorilor moderni în ceea ce privește stilul, forma și funcția. De la regândirea și simplificarea celor mai subtile elemente de design la integrarea instrumentelor și caracteristicilor pe care și le doresc utilizatorii, Lenovo a conceput o serie de laptopuri care sunt pe măsura oricăror gusturi, necesități sau bugete ale consumatorilor.

De altfel, pentru pasionatii de jocuri, acum este disponibil si noul Lenovo Legion Y920, dispozitiv puternic, cu compatibilitate VR, ecran de 17 inci si posibilitate de overclocking.