Hardware — June 22, 2017 at 12:03 pm

Multifuncționalele Xerox AltaLink asigură un nivel ridicat de securitate pentru grupurile mari de lucru

by
C8035_USB_FrontXerox continuă seria de lansări de produse cu tehnologia ConnectKey® încorporată și aduce pe piața din România echipamentele multifuncționale de imprimare (MFP) Xerox ® AltaLink ® C8000. Tehnologia Xerox ConnectKey transformă imprimantele tradiționale în asistenți inteligenți și conectați pentru birou, care se adaptează nevoilor în schimbare ale business-urilor moderne.

Seria AltaLink C8000 constă în 5 echipamente de imprimare multifuncționale color: C8030, C8035, C8045, C8055 și C8070,” spune Bogdan Cobuz, Enterprise Business Product Marketing Manager, Xerox România. „Deoarece au fost create pentru grupurile de lucru formate din mai mulți membri, a fost extrem de important să integrăm funcții de securitate atât pentru echipamentele fizice, cât și pentru datele și documentele aferente.”
Toate MFP-urile includ soluții avansate de securitate care folosesc tehnologii de whitelisting de la McAfee. Aceste tehnologii monitorizează în permanență activitatea echipamentelor, protejează punctele de vulnerabilitate și previn
infectarea cu malware. De asemenea, păstrează în siguranță documentele și informațiile confidențiale și gestionează încercările de accesare a echipamentului.
Întreaga familie de MFP-uri Xerox AltaLink C8000 beneficiază de o interfață cu utilizatorul asemănătoare unei tablete, care poate fi personalizată în funcție de mediul de lucru sau de preferințele utilizatorului. Echipamentele includ aplicații, disponibile în Xerox App Gallery, care ajută organizațiile să construiască fluxuri de lucru adaptate nevoilor din birouri.
Principalele caracteristici ale echipamentelor multifuncționale de imprimare Xerox AltaLink
C8030/8035/8045/8055/8070 sunt:
 • Alimentator automat de documente față-verso cu o singură trecere (DADF) care scanează documentele la o viteză de 139 imagini pe minut
• Copiere de până la 600 x 600 dpi
• Imprimare de până la 1200 x 2400 dpi
• Tehnologie NFC (Near Field Communication) care permite conectarea
instantanee a dispozitivelor mobile la MFP
• Soluții de gestionare a imprimării: Xerox® Print Management and Mobility Suite, clonare de configuraţie, contorizare standard Xerox®, Equitrac, Y Soft, PaperCut şi alte soluţii de la parteneri
   • Conectivitate cloud: Imprimare din/scanare în Google Drive™, Microsoft® OneDrive®, Dropbox™, Microsoft Office 365™, Box®, Xerox® DocuShare® şi altele.